Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr345
    kr795
Brand
Materiale
Farve
Type smykke

11 produkter

Enamel Copenhagen Ringe

Enamel Copenhagen er et dansk smykkebrand, som er vokset ud af en fascination af sammenspillet mellem ædelmetaller og emalje materialer. Enamel betyder naturligvis emalje, som er et materiale der går igen i samtlige af Enamel CPH kollektionerne. 

Enamel er kendte for deres elegante smykker heriblandt de unikke ringe i deres sortiment. Enamel ringene kommer både i guld og i sølv og med og uden sten. Derfor vil der være Enamel ringe til enhver smag. Derudover er alle Enamel Copenhagen ringe udført i kvalitets materialer såsom 18 karat forgyldning eller 925 sterling sølv. Vihar også et stort udvalg af Enamel øreringe, armbånd og halskæder, så du kan finde lige prævis det smykker, som du går og drømmer om fra Enamel hos os.

Hvis du imod alt forventning ikke finder den ring, som du leder efter i vores Enamel sortiment, så kan du også gå på udkig i vores store ringe sortiment, hvor du kan finde både guld ringe og sølv ringe.

Prisgaranti og dag til dag-levering på Enamel ringe

Leder du efter en specifik Enamel Copenhagen ring? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ringe. Det betyder, hvis du finder den samme ring til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Enamel Copenhagen ringe? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

Vi står også altid klar til at hjælpe på de sociale medier. Kontakt os på Facebook her

1