Fluco

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr199
    kr945
Brand
Farve på rem
Rem
Rembredde
Tilbehør

42 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Køb Fluco remme på Ditur.dk – Kvalitets håndværk i generationer

Hos Ditur.dk har vi et bredt udvalgt af lækre remme fra Fluco.

Fluco tilbyder urremme af højeste kvalitet. Her får man et luksusprodukt, som ikke er dikteret af pris. Det betyder, at alle kan få glæde af disse unikke remme til netop deres favoritur. 

Om Fluco

Fluco har siden 1952 specialiseret sig i urremme. Siden da har lidenskaben for håndværket gået i arv fra generation til generation. I dag er det Ulrich Fleischmann, som er tredje generation, der driver virksomheden. Værdier som kvalitet, ærlighed og tradition er stadig fundamentale for Fluco i dag, ligesom det var i begyndelsen. Fluco har også altid levet efter filosofien "Godt er ikke godt nok", hvilket betyder, at de konstant forsøger at udvikle sig og skabe endnu bedre remme. 

Et ur, ubegrænsede muligheder

Har du allerede et yndlingsur? Med remmene fra Fluco er der ubegrænsede muligheder for at forbedre yndlingsuret og skabe nye kombinationer. Eksperimenter med at skifte remmen på dit ur og oplev helt nye looks. Remmene er produceret af det fineste læder fra berømte garverier hovedsageligt i Frankrig, Italien, Spanien og Tyskland. Læderen er omhyggeligt udvalgt samtidigt med at adskillige farver og prægninger gør urremmene fra Fluco unikke.  

Det er håndværk og design samlet i ét mesterværk. 

Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos os får du fuld prisgaranti på alle vores remme. Det betyder, hvis du finder den samme rem til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores urremme fra Fluco? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

2