Produkter

Filtrering

Pris
 1. kr1995
  kr2295
Køn
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur

7 produkter

 • Fossil Gen 6 Smartwatch FTW4059-21
  -18%

  Fossil Gen 6 Smartwatch FTW4059

  Vejl. Pris: 2.695 kr

  Specialpris 2.195 kr

 • Fossil Gen 6 Smartwatch FTW6077-22
  -18%

  Fossil Gen 6 Smartwatch FTW6077

  Vejl. Pris: 2.695 kr

  Specialpris 2.195 kr

 • Fossil Gen 6 Smartwatch FTW4061-22
  -23%

  Fossil Gen 6 Smartwatch FTW4061

  Vejl. Pris: 2.595 kr

  Specialpris 1.995 kr

 • Fossil Gen 6 Smartwatch FTW4062-21
  -23%

  Fossil Gen 6 Smartwatch FTW4062

  Vejl. Pris: 2.595 kr

  Specialpris 1.995 kr

 • Fossil Gen 6 Smartwatch FTW6080-23
  -19%

  Fossil Gen 6 Smartwatch FTW6080

  Vejl. Pris: 2.595 kr

  Specialpris 2.095 kr

 • Fossil Gen 6 Smartwatch FTW6078-23
  -18%

  Fossil Gen 6 Smartwatch FTW6078

  Vejl. Pris: 2.695 kr

  Specialpris 2.195 kr

 • Connected

  Dette ur er en kombination af et gammelt analog design blandet med moderne teknologi, som man ser i smartwatches. Du får derfor det bedste fra begge verdener, da du beholder det traditionelle udseende, men samtidig kan bruge uret til alle nutidige digitale opgaver, som at styre musikken eller tjekke din puls direkte fra uret. Hvilke features uret har afhænger dog af den enkelte model.

  Fossil Gen 6 Smartwatch FTW6083-23
  -14%

  Fossil Gen 6 Smartwatch FTW6083

  Vejl. Pris: 2.695 kr

  Specialpris 2.295 kr

Fossil Gen 6 smartwatches

Et Fossil Gen 6 smartwatch er ikke et helt almindelig type smartwatch. Gen 6 er spækket med funktioner, så det kan fungere til alt fra almindelig hverdagsbrug og til sport. Derudover er denne serie også virkelig eksklusiv i design, så du kan have det på med god samvittighed uanset om du skal i fitness eller til fest. Gen 6 smartwatches kommer både til mænd og kvinder. I forhold til Gen 6 smartwatches til mænd, så kommer de typisk i nogle meget klassiske og stilrene designs, som falder i mange mænd smag. Ved kvinde urene fra Fossil Gen 6, så vil de typisk have lidt mindre størrelser ind udgaverne til mænd. Derudover kommer de i et meget stilfuldt og feminint design, som har gjort dem yderst populære verden over. 

Fossil Gen 6 kommer med mange forskellige typer urremme såsom læder, lænke og silikone, så du kan vælge din favorit. Til det lidt finere brug, så vil det nok være en læder eller lænke rem, som vil klæde uret bedst, og til sportsbrug, så vil silikoneremmen nok performe bedst. Grundet dette, så vælger mange Fossil Gen 6 smartwatch ejere at have flere forskellige remme at vælge imellem, så de kan benytte uret uanset, hvilken anledning de skal til.

Hos Ditur har vi et stort udvalg af smarte smartwatches fra Fossil Gen 6.

Fede funktioner ved Fossil Gen 6

Fossil Gen 6 serien har så mange fede og eksklusive funktioner, så det kan hurtigt blive svært at få et overblik over det hele. Derfor vil vi her prøve at samle nogle af de virkelig fede funktioner, som du vil blive glad for ved dit nye Gen 6 smartwatch fra Fossil. For det første, så er disse smartwatches kompatible med både Iphone og Android telefoner, og du kan derfor frit benytte dette smartwatch uanset hvilken type mobil, som du har. Derudover har disse smartwatches muligheden for at tilkoble sociale medier, email og sms, så du kan modtage de vigtigste opdateringer om dit liv lige ved hånden. Fossil Gen 6 smartwatches er ikke kun smart til at holde dig opdateret, men også til fitness brug, fordi urene i serien har indbygget fitness tracking. Derudover har den en stemmeaktiveret Google assistant, så du ikke selv behøver at klikke på uret for at foretage handlinger, fordi du bare kan sige til uret, hvad du ønsker. Urene er også udstyret med pulsur, svømme sikret teknologi og GPS distance tracking. 

Dette er blot et kort udtræk af de mange fede funktioner, som du kan finde i de lækre smartwatches fra Fossil Gen 6 serien.

Fordele ved Fossil Gen 6

Der er virkelig mange fordele ved Fossil Gen 6 urene. Denne serie er Fossils hidtil hurtigste og mest teknologisk udviklede smartwatch til dato. Urene er udstyret med Snapdragon processorer, hvilket har givet en meget bedre performance. Grunden denne processor, så er Fossil Gen 6 serien faktsik blevet 30% hurtigere og har samtidig en længere batteri levetid end Gen 5 modellen. Derudover er serien i stand til at foretage og modtage opkald, hvilket er en eksklusiv feature, som ikke mange smartwatch på markedet har.

Fossil Gen 6 serien har også virkelig gjort store fremskridt i forhold til opladningstid, og kan nu oplade fra 0 til 80% på kun 30 min! Men det er ikke kun på de tekniske egenskaber, som serien har forbedret sig på. I forhold til sports tracking, så har Gen 6 formået at gøre store fremskridt. Urene er udstyret med en ny Sp02 sensor, som kan estimere dit blod oxygen, og derved måle på hvor godt din krop cirklulerer oxygen. Derudover har de forbedret deres pulsur tracking, og kan derfor måle din heart rate endnu bedre end nogensinde før med den forbedrede sensor.

Serien er udstyret med en indbygget wellness app, som kan tracke på dine daglige aktiviteter. Derfor kan du f.eks. aflæse hvor mange skridt du har gået og hvor mange kalorier du har forbrændt. Fossil Gen 6 er også i stand til at hjælpe dig med at forbedre og optimere med din søvn, så du altid vil være veludhvilet. Dette kan den gøre med at sætte søvn mål, og ved at observerer dine søvn mønstre.

Alt i alt så går du et smartwatch ud over det sædvanlige med et Fossil Gen 6.

Fossil brandet

Fossil brandet startede allerede tilbage i 1984 i USA. Fossil startede brandet af den vision at de ville give ur markedet nyt liv med nogle nye typer ure af høj kvalitet og lækre designs. Denne vision har ført til de virkelig populære og eksklusive ure, som Fossil er blevet kendt for verden over. Deres designs ligger stor vægt på autoritet, optimisme og kreativitet, hvilket også har ført til nogle virkelig flotte designs, som bliver efterspurgt verden over. Samtidig er Fossil også kendt for at deres ure ikke går på kompromis med funktionaliteten, så når du går med et Fossil ur på håndleddet, så ved du, at du bærer et ur af virkelig høj kvalitet. 

Hos Ditur har vi et stort udvalg af Fossil ure, og det har vi fordi vi elsker den gode kvalitet og de flotte designs som Fossil har. Udover den yderst populære Gen 6 smartwatch serie, så har Fossil også mange andre populære ur-serier såsom: Fossil Scarlette, Fossil Neutra, Fossil Grant og mange flere.

Køb Fossil Gen 6 online hos Ditur.dk

Glæd dig selv, eller en du holder af, og køb et Fossil Gen 6 smartwatch online hos Ditur.dk i dag. Vores prisgaranti sikrer markedets skarpeste priser, og vores dag-til-dag levering gør, at du ikke skal vente længere tid end højst nødvendigt. 

Vi arbejder hårdt for at give dig den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 40.000+ anmeldelser på Trustpilot.

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice, på e-mail; [email protected] eller på vores online chat.

1