SUMMER SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Fossil

Ditur.dk er dansk autoriseret forhandler af Fossil ure

Fossil er et amerikansk brand som startede i 1984 af Tom Kartsotis.
De har et bredt sortiment hvad angår ure, smykker og diverse accessoires. Derfor er de blevet et anerkendt modehus, som har mange kendte mærker under sig som BMW og Skagen Denmark.

Fossil mener at det er de forskellige momenter der former os. Hvem vi er, er præget af tidligere oplevelser og vores drømme for fremtiden. Dette kan ses i Fossils ure. De er inspireret af den amerikanske vintage stil samt den morderne stil. De vil definere den tid vi befinder os i ved hjælp af historie og drømme.

De laver kvalitets og modebevidste ure som både kan bruges til sjov men også for udseendet. Deres vision er at lave et ur til alle de momenter, som er med til at forme dig. De har alt fra smartwatches til minimalistiske ure.

Ditur.dk er autoriseret forhandler af Fossil ure. Det betyder, at ægteheden af dit ur er sikret samt har du 2 års garanti. Alle vores Fossil ure bliver sendt fra deres officielle produktionslager. Med et Fossil ur fra Ditur.dk får du adgang til officiel Fossil ure service via det medfølgende og stemplede garantibevis. Ligeledes tilbyder Ditur.dk prisgaranti på alle produkter fra Fossil. Dette betyder at vi løbende tjekker vores priser ift. Vores konkurrenter og sikrer, at vores pris er Danmarks bedste!

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr895
    kr2495
Køn
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Remmens farve
Rem
Gangreserve
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur

6 produkter

Stort udvalg af Fossil ure på ditur.dk

Et ur fra Fossil er ikke bare pakket med kvalitet og design - det rummer også en hel del historie. Siden 1984 har den amerikanske virksomhed, der er stiftet i Texas, USA, leveret designervarer, hvor grundstenen i deres produkter er kompromisløs kvalitet. Det betyder, at du i dag kan finde et stort udvalg af Fossil ure her hos Ditur, hvor vi kan garantere, at du finder et, der falder i din smag. 

Fossil ure dækker nemlig vidt og bredt; hvad end du er til analoge ure, smartwatches, eller den gyldne middelvej - nemlig hybrid ure - så er Fossil leveringsdygtige. Du finder de klassiske ure med tidløst design, som emmer af godt håndværk og høj kvalitet, men er du klar til at vove pelsen med et mere vovet design, så finder du det i det brede udvalg af Fossil ure her på siden. 

Laver Fossil dykkerure med stållænke? Ja. Laver Fossil ure med læderrem? Det kan du tro. Og hvis nu man er til det moderne og har brug teknologi på håndleddet, laver Fossil smartwatches i så fald? Det gør det, og det er nogle af de bedste på markedet. For at gøre godt bedre, laver Fossil også de såkaldte hybridure, der kombinerer de klassiske dyder fra analoge ure og tilføjer elementer af den teknologi, man er blevet vant til at finde i smartwatches. 

Fossil herreure og dameure

I Danmark har Fossil markeret sig som et virkelig stærkt brand, der henvender sig til både mænd og kvinder. Derfor er det næppe en overraskelse, at de har et af markedets største udvalg, når det kommer til herre- og dameure; og det får du syn for sagen for her på siden.

På herresiden er Fossils ure til mænd karakteriseret ved klassiske, men innovative designs, der tager udgangspunkt i, at uret ikke skal gå af mode. Det kommer til udtryk i deres chronographer, dress watches og smartwatches til mænd. Blandt de mest populære kollektioner finder du blandt andet Fossil Carlyle og Fossil Neutra, som i mange år har været sande bestsellers. 

I damernes ringhjørne er Fossil ure til kvinder kendetegnet ved feministiske og tidsløse dyder. Stållænker, jubilee-lænker og elegante detaljer udgør rammerne for de smukke ure, der gør Fossils dameure som kamæloener, når det kommer til at matche outfits og begivenheder. Der finder med andre ord et Fossil dameur til enhver lejlighed.

God kvalitet og til at betale 

Nok er kvaliteten høj på Fossil ure - rigtig høj - og ofte forbinder man høj kvalitet med en pris, der følger trop. Det er heldigvis ikke tilfældet her, da Fossil med årene har perfektioneret deres produktion på en måde, der gør det muligt at producere ikoniske designs til fantastiske priser - uden at gå på kompromis med kvaliteten. 

Det gør også Fossil ure til et perfekt match her på www.ditur.dk, da hele vores vision er, at et ur gerne må ligne en million, uden at koste én. Det skal være til at betale at få et flot ur på håndleddet og med et Fossil til mænd eller kvinder, går man aldrig ikke galt i byen. I Danmark finder du ikke et større udvalg af Fossil ure end her hos Ditur, og det hænger også sammen med, at de hører til blandt vores allermest populære brands

Det er netop kvaliteten og de skarpe priser, der gør Fossil ure til sikre vindere hver gang, for det er dyder, vi vægter rigtig højt. Det kan du selv opleve, hvis du køber dit nye Fossil ur på Ditur.dk, hvad end det er online eller i vores butik.

Fordele ved at handle på Ditur.dk

Vi sørger for 99 dages fuld returret på dit køb, vi prismatcher naturligvis, hvis du finder det billigere andetsteds, og skulle du have shoppet online, så kan du se frem til lynhurtig levering - vi leverer nemlig fra dag-til-dag her i Danmark, men kommer weekenden i vejen, kan du altid regne med 1-2 dage. 

Det er med andre ord nogle rigtig skarpe fordele, du får som kunde her på siden, og skulle du få lyst til at handle hos os, bliver du en del af mere end 100.000 kunder, der gennem tiden har købt hos os. Det har i øvrigt mundet ud i, at vi er blevet anmeldt mere end 20.000 gange på Trustpilot og har fået et flot gennemsnit på 5 ud af 5 stjerne og en samlet vurdering som “Fremragende.”

Du kan med ro i sjælen købe dit nye Fossil herre- eller dameur på www.ditur.dk!

1