Frederik IX Studios

Designer smykker med inspiration fra Danmarkshistorien

Frederik IX Studios er et dansk smykkebrand, som er vokset ud af en fascination af den danske Kong Frederik IX. Brandet indebærer danske designer smykker & accessories som henter inspiration fra det danske monarki og dermed Danmarkshistorien. 

Frederik IX Studios har et designunivers, der udspringer af skandinaviske rødder, men er krydret med en international tilgang til trends og design. Der tages udgangspunkt i dansk kvalitet, hvorfor alle smykker er håndlavede. Brandet og designet kombinerer fortidens historiske perioder, undergrunden og de nyeste trends, hvilket kommer til udtryk i elegante og massive smykker. Størstedelen af Frederik IX Studios' smykker er unisex, hvorfor de fleste smykker bæres af både mænd og kvinder.

Frederik IX Studios bruger kun materialer af ypperste niveau, og går derfor ikke på kompromis med kvaliteten. Alle smykker er lavet i 925 Sterling sølv, samt 14 og 22 karat guldbelægning. Alle sten har en unik historie og er nøje udvalgt, så alle natursten har et unikt look.

DitUr er autoriseret forhandler af Frederik IX Studios. Dermed får du hos DitUr 99 dages fuld returret, 1 dags levering og prisgaranti, når du shopper smykker fra Frederik IX Studios.

Filtrering

Pris
Køn
Mærke
Diameter
Materiale
Størrelse
Farve
Smykketype

46 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

46 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

2

Vores kunder elsker os