LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Designer smykker med inspiration fra Danmarkshistorien

Frederik IX Studios er et dansk smykkebrand, som er vokset ud af en fascination af den danske Kong Frederik IX. Brandet indebærer danske designer smykker & accessories som henter inspiration fra det danske monarki og dermed Danmarkshistorien. 

Frederik IX Studios har et designunivers, der udspringer af skandinaviske rødder, men er krydret med en international tilgang til trends og design. Der tages udgangspunkt i dansk kvalitet, hvorfor alle smykker er håndlavede. Brandet og designet kombinerer fortidens historiske perioder, undergrunden og de nyeste trends, hvilket kommer til udtryk i elegante og massive smykker. Størstedelen af Frederik IX Studios' smykker er unisex, hvorfor de fleste smykker bæres af både mænd og kvinder.

Frederik IX Studios bruger kun materialer af ypperste niveau, og går derfor ikke på kompromis med kvaliteten. Alle smykker er lavet i 925 Sterling sølv, samt 14 og 22 karat guldbelægning. Alle sten har en unik historie og er nøje udvalgt, så alle natursten har et unikt look.

DitUr er autoriseret forhandler af Frederik IX Studios. Dermed får du hos DitUr 99 dages fuld returret, 1 dags levering og prisgaranti, når du shopper smykker fra Frederik IX Studios.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr395
    kr1995
Køn
Urets diameter
Smykkemateriale
Smykkefarve
Halskæde længde
Ringstørrelse
Type smykke

Kategorier(4)

63 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Køb Frederik IX Studios smykker

Hos Ditur.dk er vi stolt autoriseret forhandler af smykkerne Frederik IX Studios. Frederik IX Studios er et dansk smykkebrand, som er vokset ud af en fascination hvor inspirationen er opblomstret af den danske Kong Frederik IX. Brandet indebærer danske designer smykker & accessories som henter inspiration fra det danske monarki og dermed Danmarkshistorien. Hos Ditur.dk har vi et bredt udvalg af smykker fra Frederik IX Studios, så vi har helt sikkert noget der vil falde i din smag og passer til netop din stil. Udvalget har en vid udstrækning over Ringe, halskæder, armbånd og øreringe. 

Stort udvalg af Frederik IX Studios smykker

Frederik IX Studios bruger kun materialer på ypperste niveau og går derfor ikke på kompromis med kvaliteten. Det understreges derfor at alle smykkerne er lavet i 925 Sterling sølv, samt 14 og 22 karat guldbelægning, der er derfor med til at sikre en kvalitet på øverste hylde som ses i denne fantastiske ring Octagon Signet Ring der med sit skarpe, stilrene look, giver den modebevidste herre den opmærksomhed han fortjener. Frederik IX Studios laver også smykker til damer, Edge Sølv Øreringene giver et fantastisk udtryk til den stilbevidste og selvsikre kvinde der sætter pris på kvalitet og et mere klassisk look.  

 

Ditur på Trustpilot

Vi har gjort det nemt for dig at returnere dine smykker og andre produkter hos os. Vi tilbyder 99 dages returret, og mindst 2 års garanti.  

Hos Ditur.dk kan du købe ure med dag-til-dag levering ved køb inden 16:00. Derudover har vi prisgaranti, som betyder at hvis du finder produktet til en billigere pris ved en af vores konkurrenter, så prismatcher vi. 

Hvis du har brug for en overbevisning, kan du gå ind og læse vores mere end 20.000 anmeldelser på Trustpilot, hvor vi har fået 5 ud af 5 stjerner. 

Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos Ditur er der fuld prisgaranti på alle vores smykker. Det betyder, hvis du finder det samme smykke til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Frederik IX Studios-smykker? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

2