💥 Gør et kup til Januarudsalg! Klik her 👈

Garmin Fenix smartwatches

Garmin Fenix blev lanceret tilbage i 2012, og har siden da gennemgået en større udvikling og betragtes idag som markedets bedste multisport GPS-ure. Fenix er Garmins topmodel, som henvender sig til outdoor-folket, eventyren, ultraløberen, samt den seriøse atlet. Fenix-serien er opbygget med mange avanceret funktioner og er produceret i et kvalitetsmateriale, som gør at urene er perfekt til alle former for sport og aktivitet. 

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr5495
    kr6795
Brand
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på bezel
Farve på rem
Remtype
Urkasse materiale
Type ur

4 produkter

Garmin Fenix

Garmin Fenix er blandt den absolutte elite, når det kommer til sportsure. Siden den første lancering fra Garmin tilbage i 2012, er uret kun blevet og bedre og bedre. I den sjette udgave er der blevet proppet endnu flere fede funktioner i det.

Garmin Fenix er et oplagt ur-valg, hvis du dyrker meget sport og gerne vil holde ordentligt styr på din træning. Men det er faktisk også et aldeles glimrende valg, hvis du gerne vil have et super holdbart og funktionelt hverdagsur.

Flere forskellige udgaver af Garmin Fenix

Hos Ditur kan du finde flere forskellige udgaver af det smarte Garmin Fenix. Du kan vælge mellem flere modeller som bl.a. Garmin Fenix 6 Pro og Garmin Fenix 6 Sapphire.

Garmin Fenix 6 Pro

Garmin Fenix 6 Pro er mellemstørrelsen i ur-serien. Garmin Fenix 6 Pro kommer med indbygget kort, navigation, musikafspiller og masser af lagerplads. Skærmen er lavet af Garmins ‘Gorilla Glass’.

Garmin Fenix 6 Sapphire

Garmin Fenix 6 Sapphire har de samme funktioner som Pro’en, men adskiller ved at have et stærkere glas. På Garmin Fenix 6 Sapphire er glasset nemlig af safirglas, som er særdeles slidstærkt.

Fede funktioner med Garmin Fenix

Uanset hvilken udgave af Garmin Fenix du vælger, kan du være sikker på et ur propfyldt med fede funktioner. Med den sjette serie af urene, har Garmin overgået sig selv. Dette er bare en håndfuld af de mange lækre funktioner.

 

 

  • Håndledsbaseret puls: Via en sensor på håndleddet, bliver din puls målt konstant. Uret kan give advarsler, når pulsen bliver for høj eller lav, og derudover kan du selv bruge den til at skræddersy din træning, så den bliver tilpas hård.
  • Restitutionstid: Ved at tage hensyn til træningsaktivitet, stress, søvn og daglig aktivitet, kan uret fortælle dig hvornår du er klar til endnu en hård træning.
  • Animeret træning: Garmin Fenix tilbyder også muligheden for animeret træning via urskiven. Uret har allerede forudindlæste træningsprogrammer inden for cardio-, styrke-, og pilates-træningsprogrammer, men du kan også download flere i Garmins træningsunivers.
  • Høj batterilevetid og mulighed for opladning via solenergi: Batteriet i uret giver op til 14 dages levetid i smartwatch-tilstand, 10 timer i GPS-tilstand og helt op til 48 dages levetid, hvis du kører med batterisparetilstand. Hvis du vælger en ‘Solar’ udgave får du også en rigtig fed ekstra-funktion. Her er urets glas nemlig lavet af et materiale, som gør det muligt for uret at opsamle solenergi, og dermed forlænge urets batterilevetid.

 

Køb Garmin Fenix hos Ditur

Køb dit nye Garmin Fenix her hos Ditur, og nyd godt af vores mange fordele. Når du handler hos os, er du bl.a. sikret markedets bedste pris, da vi har prisgaranti. Det betyder, at hvis du - mod forventning - kan finde varen billigere på en anden dansk webshop, så matcher vi med glæde prisen.

Derudover får du også dag-til-dag levering, 2 års garanti og hele 99 dages returret. Hvis du vil se, hvad vores kunder siger om os, kan du udforske vores Trustpilot. +40.000 anmeldelser og fem stjerner taler sit eget tydelige sprog.

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice her på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. 

1