1

Garmin Venu 2 Serien

Garmins Venu 2 smartwatch serie er i folkemunde kendt for at forbinde krop og sind. Når du lever sundt, lever du, ifølge Garmin, også bedre – og netop din livsstil kan Garmins Venu 2 serie hjælpe dig med at tracke! Garmins GPS-smartwatches har avanceret sundhedsovervågning og aktivitetsfunktioner, så du hele tiden er up-to-date med hvad der foregår i din krop.

 

Med Venu 2 serien har du bl.a. mulighed for at følge flere sundhedsstatistikker, blive inspireret fra 25+ sportsapps, høre musik samt betale kontaktløst med Garmin Pay og meget mere! Læs mere om Garmin Venu 2 seriens særlige features - og forskelle - herunder!

Lær Garmin Venu 2 Serien at kende

Med Garmin Venu 2 serien har du mulighed for at være på farten eller dyrke sport uden at gå på kompromis med at have de vigtigste funktioner lige ved hånden – bogstaveligt talt. Hverdagens strabadser kan klares med et snuptag fra dit Garmin Venu 2 således, at du slipper for at jonglere med mange forskellige enheder i løbet af dagen. Garmin Venu 2 klassificeres ved at være en ny og forbedret udgave af Garmins originale Venu model, nu med nye og forbedrede sportsfunktioner, tracking- og GPS features.

Læs mere om Venu 2 seriens særlige features herunder:

Uundværlige wellness features

Garmin Venu 2 er et af Garmins hidtil absolut bedste ure, når det kommer til tracking af din aktivitet, stress og sundhed. Uret har både Puls Ox5 sensor, håndledsbaseret pulsmåler og tracking af din respiration, hydrering, søvn, stress, åndedræt samt helsesporing til kvinder. Udover dette måles der også dagligt hvor aktiv du er ved hjælp af en skridttæller og en etage-tæller. Garmin Venu 2 serien har alle GPS, GLONASS og Galileo indbygget, samt har de amoled displays. Sidst men ikke mindst har uret også Body Battery, som er en funktion der samler alle urets aktivitets- og sundhedsmålinger på dig og på baggrund af disse, vurderer uret dit samlede energiniveau i kroppen på en skala fra 1-100 døgnet rundt. På den måde får du en nem indikator for, hvornår du er mest frisk, så du f.eks. ved hvornår det er mest optimalt for dig at træne og hvornår det er mest optimalt for dig og din krop at slappe af. 

Utallige fitness og sports features samlet på ét sted

Garmin Venu 2 tilbyder et hav af fitness og sports features og har +25 sportsapps forud installeret på uret, f.eks. HIIT, samt løbeprogrammer, der alt sammen ligger klar til brug. Derudover har du mulighed for at lagre op til 650 sange på dit ur, så du bliver uafhængig af at have din telefon på dig, og derved kan høre musik med dit ur, blot ved brug af et par trådløse høretelefoner. Skulle du have glemt dit kreditkort på farten, har du tilmed også mulighed for at betale kontaktløst med dit ur, ved hjælp af Garmin Pay. Uret har ydermere en trænings coach, så du kan blive guidet og instrueret gennem dine træninger med animationer på uret, samt få beregnet din fitnessalder og råd til at forbedre denne. Der er også rig mulighed for, at du selv kan oprette og skræddersy dine helt egne træninger præcis som du har lyst til og få beregnet din VO2 max. Efter dine træninger kan du få vist dine personlige rekorder, samt en oversigt over hvilke muskelgrupper du har trænet i løbet af din træningssession. Dyrker du en særlig sportsgren, har du tilmed mulighed for at kreere aktivitetsprofiler til både løb, cykling, svømning, fitness, golf, skiløb og meget mere!

Føl dig tryg med live tracking

Med Garmin Venu 2 serien kan du med dens live tracking til enhver tid føle dig tryg og sikker, da den kan detektere og advare dig om, når uret, på baggrund af dens live tracking af din krop, vurderer, at der er fare på færde. Ved 2 Plus modellen har man tilmed valgt at tilføje den feature, at uret selv reagerer ved at foretage et opkald, når den vurderer at urets ejer er i fare. 

Forskelle på Garmin Venu 2, 2S og 2 Plus

De tre Venu 2 ure har overordet de samme Venu 2 features, men dykker man ned i specifikationerne og produktbeskrivelserne kan man finde enkelte bemærkelsesværdige forskelle på urene. Sammenligner man Venu 2 og Venu 2S, er de fuldstændig ens – pånær i diameter og batterilevetid. Den klassiske Venu 2 måler 45mm i diameter, mens Venu 2S versionen er fysisk mindre og måler 40mm i diameter. 2S versionen er, grundet dens størrelse, derfor ofte foretrukket af kvinder og mænd med smalle arme. Størrelsen på uret påvirker tilmed batterilevetiden på uret. Batterilevetiden på den klassiske Venu 2 ligger på op til 11 dage, Venu 2S op til 10 dage mens Venu 2 Plus er op til 9 dage – alle ved klassisk smartwatch mode. Ved brug af GPS og musik har Venu 2 og 2 Plus begge en batterilevetid på op til 8 timer, mens Venu 2S har en levetid på op til 7 timer.

Garmin Venu 2 Plus, som er den nyeste model på markedet, byder på ekstra features udover de klassiske Venu 2 features. Her kan blandt andet nævnes, at Venu 2 Plus har bedre connection features i form af Bluetooth, så du let kan tage imod og besvare opkald og SMS'er ved hjælp af stemmestyring, når uret er koblet til din kompatible smartphone. Uret ringer tilmed automatisk op ved ulykkesdetektion og sender din lokation, så du altid kan føle dig tryg. Derudover er Venu 2 Plus 43mm i diameter, hvorfor den ligger lige i smørhullet mellem den klassiske Venu 2 og Venu 2S, så den i højere grad kan bruges af begge køn end den klassiske store Venu 2 på 45mm kan.

Alt i alt henvender Garmin Venu 2 serien sig således til dig, som leder efter et ”all-round-ur”, som både kan være din tro følgesvend til hverdag og til sportsaktiviteter – og passe på dig og din krop imens.