Grand Frank

Grand Frank Watches er et svensk brand, der er anerkendt for deres unikke og farverige kombinationer. Urene er i utrolig høj kvalitet, og kan fås til en yderst favorabel pris. Grand Frank producerer også armbånd, som komplimenterer dit ur helt perfekt. Hos Ditur.dk får du altid prisgaranti og hurtig levering.

 

29 vare(r)

Sorter stigende

29 vare(r)

Sorter stigende

Grand Frank

Grand Frank Watches fra Sverige er blevet ultra populært på meget kort tid i Danmark. Urene er farverige og af en imponerende kvalitet. Remmen er oftest af læder med butterflylås. Grand Frank urene er vandtætte til 10ATM, se her, hvad det indebære.

Grand Frank laver også blandt andre ting armbånd, deres armbånd komplementere urene utrolig godt. Du finder armbåndene sammen med vores andet tilbehør her. 

Prisgaranti i hele verden på Grand Frank

Hos Ditur.dk har vi prisgaranti på hele vores sortiment, men på lige præcis Grand Frank gælder vores prisgaranti mod alle konkurrenter både nationalt og internationalt. 

Flot urboks

Sammen med Grand Frank kommer der en flot urboks i en imponerende kvalitet der burde hører til et ur af en helt anden prisklasse.