Harry Lime

Produkter

Filtrering

Køn
Brand
Urværk
Diameter
Vandbeskyttelse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Rembredde
Type ur

2 produkter

Harry Lime Smartwatch

Et Harry Lime smartwatch er et af de bedste smartwatches på markedet til prisen. Urene er spækket med funktioner og features som kan matche nogle af de største smartwatch mærker på markedet. 

Harry Lime er et britisk urmærke, som skaber forbindelse mellem de flotte traditionelle ure og de teknologiske smartwatches. Harry Lime er uret, som du kan bruge hver dag og til en hver anledning.

Harry Lime er London slang for tid eller armbåndsur, som stammer fra Carol Reeds thriller film fra 1949 "The Third Man". 

Brandet har fokus på at producere kvalitets smartwatches til priser hvor alle kan være med, og det opnår de til UG.

Find et stort udvalg af Harry Lime smartwatches hos Ditur!

Harry Lime Series 07 smartwatches

Harry Lime Series 07 er den nyeste kollektion fra brandet. I denne kollektion er der blevet lagt stor vægt på det simple og stilregne design samtidig med, at urene er udstyret med det største antal funktioner til dato. Med et Series 07 smartwatch, så får du et ur af virkelig god kvalitet til overraskende lave priser.

Harry Lime Series 07 funktioner

Denne smartwatch serie har fået ekstrem mange funktioner, og det vil derfor også tage lang tid at liste dem alle. Men det vil ikke stoppe os for at gøre en forsøg! Urene er udstyret med de basale telefon funktioner, såsom sms og opkalds notifikationer. Derudover kommer urene med nogle virkelig gode funktioner til aktivitetstracking, såsom skridttæller, aktivitets overvågning, kalorie tracking og meget mere! Derfor fungerer disse ure også virkelig godt som et sportsur

Et Harry Lime smartwatch fra Series 07 kommer også med mange andre funktioner såsom musik styring, heart rate overvågning, sleep tracking og meget mere. Vi kan blive ved med at beskrive de fede funktioner i urene, men for at gøre det mere overskueligt for dig, så kan du se en oversigt på nedenstående billede:

Vandbeskyttelse ved Harry Lime smartwatches 

Alle smartwatches fra Harry Lime har IP68 vandbeskyttelse. Det betyder at uret er fuldstændig beskyttet mod støv/sand og kan holde til at være nedsunket langvarig i vand på minimum 1 meters dybde. Dette er en virkelig god belysning af den høje kvalitet som smartwatches fra Harry Lime har.

Prisgaranti og dag til dag-levering på Harry Lime smartwatches

Hos Ditur.dk finder du prisgaranti på alle vores Harry Lime ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores smartwatches fra Harry Lime? Eller har du brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

 
1