Huawei

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr499
    kr3795
Køn
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur

Huawei smartwatch

Et Huawei smartwatch er et smartwatch af virkelig høj kvalitet. Huawei smartwatches er spækket med funktioner og kommer til overraskende lave priser i forhold til den kvalitet, som urene har. Et Huawei smartwatch er genialt til brug til aktivitetstracking og sundhedstracking, da de har så mange funktioner, og deres teknologi er i en klasse for sig selv. Det gode ved smartwatches fra Huawei ligger ved deres sportsfunktioner, men det kan også brilliere til almindelig hverdagsbrug, som f.eks. som skridttæller

Et smartwatch fra Huawei har ofte nogle virkelig fede funktioner til hverdagen f.eks. musikafspilning ved bluetooth, alarmer, kan tage imod opkald og meget mere. 

Du kan finde et bredt udvalg af huawei smartwatches hos Ditur, hvor du også kan finde de bedste priser på markedet.

Hvem er Huawei?

Huawei er en kinesisk virksomhed. Virksomheden producerer telekommuniaktionsudstyr og har sit hovedesæde i Shenzhen, Guangdong. Det blev grundlagt i 1987. Huawei har cirka 195.000 ansatte, og opererer i over 170 lande og regioner og betjener mere end tre milliarder mennesker rundt om i verden. Huawei er kendte for at producere produkter af virkelig god kvalitet til lave priser sammenlignet med konkurrenterne på markedet. 

Er Huawei smartwatches vandtætte?

Mange ønsker at have et smartwatch som kan holde til lidt af hvert, og derfor går mange også op i hvor vandtæt uret er. Hvis du vil have et ur, som du kan svømme med, så skal du mindst op og have 10 ATM og gerne op i mod 20 ATM, men dette er meget svært at finde ved smartwatches. Ditur's store udvalg af Huawei smartwatches kommer oftes med en vandtæthed på 5 ATM, hvilket betyder at uret kan holde til at være under vandet i kortere tid af gangen, men ikke tåler f.eks. at være med i bad eller svømning.

Find et Huawei smartwatch i mange forskellige designs

Det er altid svært at finde det helt rigtige design til dit smartwatch. Det skyldes jo naturligvis at det både skal være funktionelt, men også være stilfuldt. Derfor kan du finde et Huawei smartwatch i mange forskellige designs i Diturs sortiment. Du kan finde et Huawei Smartwatch med både en rund eller firkantet skærm alt efter hvilken præference, som du har. Derudover kan finde dem med mange forskellige typer remme såsom: lænke, læder eller silikone. Urene kommer også i mnage forskellige farver, så du kan finde lige præcis den model, som ud ønsker i vores store udvalg af Huawei smartwatches.

Huawei smartwatch GT 3

 Huawei GT 3 smartwatch er en af de nyeste og mest funktionelle smartwatches fra Huawei til dato. Det har et sporty smartwatch med 14 dages batterilevetid og 50 meter vandmodstand. Det integrerer træningsovervågning, stemmeøvelsesudsendelser, en stemmeassistent, musikafspilning, intelligent forbindelse, HUAWEI TruSleep, pulsovervågning, Bluetooth-opkald, en beskedassistent, mobilbetalinger, nærfeltskommunikation (NFC), GPS og trådløs opladning. Det har et slankt og stilfuldt design, der er ridse- og slidstærkt. Det giver præcis helbredsovervågning og videnskabelig træningsvejledning, herunder smart jog-coaching, smart jog-akkompagnement, løbekurser, kursustilpasning, intermitterende træning og automatisk pause i træningen. Den er velegnet til både daglig brug og professionel sport. 

Alt i alt et genialt smartwatch til typen som elsker et smartwatch med mange funktioner og lækkert design.

Prisgaranti og dag til dag-levering på Huawei smartwatches

Leder du efter et specifikt Huawei smartwatch? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne, om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores Huawei ure. Det betyder, at hvis du finder det samme smartwatch til en billigere pris, matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Hos Ditur er kunderne vores et og alt. Derfor prøver vi altid at skabe den bedst mulige kundeoplevelse. Heldigvis fortæller vores kunder, at de er meget glade for at handle med os. Over 40.000 mennesker lyver ikke, og derfor er vi super stolte af vores fem stjerner på Trustpilot.

Har du spørgsmål til vores Huawei ure, eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1