Hultquist Copenhagen

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr295
    kr1145
Køn
Brand
Udsmykning
Materiale
Farve
Længde
Type smykke

Kollektioner(5)

49 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Hultquist Copenhagen smykker

Find et stort udvalg af Hultquist Copenhagen smykker på Ditur.dk.

Hultquist Copenhagen er et dansk smykkebrand, som startede tilbage i 1980 af Anne Hultquist. Hultquist har altid stået for at producere moderne og klassiske smykker, hvor de implementere nogle sjove detaljer. Smykkerne kommer ofte i et enkelt skandinavisk design, hvor der bliver lagt stor vægt på det feminine udtryk. I 2018 startede den yngre generation af Hultquist familien også i virksomheden, hvilket også har skabt en masse nytænkning og nogle virkelig flotte kollektioner.

Hultquist smykker er ofte inspireret af en kombination af naturen, kunsten og arkitekturen, hvilket også har ført til de meget innovative og moderne designs. 

Hultquist øreringe, halskæder, armbånd og ringe hos Ditur

 I Diturs store udvalg af Hultquist smykker kan du finde øreringearmbåndhalskæder og ringe. Vi har dette brede udvalg af Hultquist smykker, fordi de kommer i meget moderne og nytænkede designs. Hvis du imod alt forventning ikke finder dit nye smykke fra Hultquist Copenhagen, så kan du også gå på udkig i vores andre smykke kategorier. Ditur har nemlig et stort udvalg af smykker heriblandt armbåndøreringehalskæder og ringe. Derfor kan du altid finde det næste smykke til smykkeskrinet hos os. 

Køb Hultquist Copenhagen smykker hos Ditur

Du kan trygt købe dine nye Hultquist Copenhagen smykker hos Ditur.dk. Vores prisgaranti sikrer markedets skarpeste priser, og vores dag-til-dag levering gør, at du ikke skal vente længere tid end højst nødvendigt. 

Vi arbejder hårdt for at give dig den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 40.000+ anmeldelser på Trustpilot.

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice her, på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

2