💥 Gør et kup til Januarudsalg! Klik her 👈

Izabel Camille

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr145
    kr1195
Køn
Brand
Smykkemateriale
Farve på smykke
Længde på armbånd
Halskæde længde
Type smykke

Kollektioner(4)

55 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Izabel Camilie - Danske smykker der kommer til udtryk

Det danske Izabel Camille er et brand der bygger på at skabe et eksklusivt og sofistikeret udtryk med plads til at udfolde sin personlighed. Smykkerne er udført i sterling sølv, 18 karat forgyldninger og med flotte sten. Smykkerne designes af indehaver Kamille, som har drevet virksomheden siden 2008.

Izabel Camille er et dansk designunivers og familieforetagende i Nordsjælland, som udspringer af kreativitet og lysten til at skabe. Dette mærkes tydeligt i smykkerne, som henvender sig til mange forskellige publikummer, men altid er lavet i de bedste materialer.

Izabel Camille bringer dig en kombination af kvalitet og kreativitet, som giver det sidste for at fuldende looket.

Ditur er autoriseret forhandler af Izabel Camille. Dermed får du hos Ditur 99 dages fuld returret, 1 dags levering og prisgaranti, når du shopper smykker fra Izabel Camille.

 

Izabel Camille øreringe, armbånd og halskæder 

Izabel Camille producerer alt indenfor smykker, der produceres både armbånd,halskæder og øreringe. Alle produkter bliver lavet i sterling sølv og i 18 karat forgyldninger, derudover bliver der også anvendt sten til at få gennemført det helt rigtige look. Smykkerne er kreative, og giver en masse inspiration. De er udført unikke, og kan sammensættes på kryds og tværs. Du kan både have smykkerne på alene, eller mixe dem med andre. Stene i smykker fås i flere forskellige farver og kan derfor matche dit outfit eller give det sidste touch. Smykkerne kan anvendes til både festlige lejligheder, men også bare en helt normal hverdag hvor du ønsker at gøre lidt ekstra ud af dig selv. 

Se vores smykke-brands på ditur.dk 

Vi har designer smykker fra mange forskellige brands her. Vi har både store internationale navne, samt nye danske smykke brands. Vores vifte af produkter, gør at der altid vil være et smykke som passer perfekt til dig, din stil og personlighed. Er du til håndlavede smykker lavet i 925 Sterling Sølv forgyldt i 18 karat Guld som Enamel Copenhagen eller Pilgrim guldbelagt Dagmar Kors halskæde har vi flere forskellige brands hos Ditur.dk. På siden finder du en masse lækre smykker og inspiration til hvordan du kan pifte hverdagens outfit op. 

Let at returnere dine varer, når du handler på Ditur.dk

På ditur.dk kan du let returnere dine varer her. Hos Ditur.dk har du 99 dages fuld returret fra købsdato. Når du opretter en retur, bliver du bedt om at udfylde navn, adresse, e-mail og ordrenummer. Når du har gjort dette, kan du hente og printe en returseddel og en pakkelabel til din forsendelse. Du modtager også både returseddel og pakkelabel på e-mail. 

 

  

2