Izabel Camille

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr145
    kr1195
Køn
Brand
Materiale
Farve
Længde
Type smykke

Kollektioner(4)

44 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Izabel Camille - Danske smykker der kommer til udtryk

Danske Izabel Camille er et smykkebrand der bygger på at skabe et eksklusivt og sofistikeret udtryk med plads til at udfolde sin personlighed. Smykkerne er udført i sterling sølv, 18 karat forgyldninger og med flotte sten. Smykkerne designes af indehaver Kamille, som har drevet virksomheden siden 2008.

Izabel Camille er et dansk designunivers og familieforetagende i Nordsjælland, som udspringer af kreativitet og lysten til at skabe. Dette mærkes tydeligt i smykkerne, som henvender sig til mange forskellige publikummer, men altid er lavet i de bedste materialer.

Izabel Camille bringer dig en kombination af kvalitet og kreativitet, som giver det sidste for at fuldende looket.

Hos Ditur har vi et bredt udvalg af Izabel Camille smykker, såsom øreringe, ringe, armbånd og halskæder, så du kan helt sikkert finde den rigtige type smykke fra dit favorit brand her. Hvis du imod forventning ikke finder de smykker, som du ønsker, så har vi også et stort udvalg af øreringe, ringe, halskæder og armbånd fra mange forskellige brands.

Ditur er autoriseret forhandler af Izabel Camille. Dermed får du hos Ditur 99 dages fuld returret, 1 dags levering og prisgaranti, når du shopper smykker fra Izabel Camille til smykkeskrinet.

Izabel Camille øreringe, armbånd og halskæder 

Izabel Camille producerer alt indenfor smykker, der produceres både armbånd,halskæder og øreringe. Alle produkter bliver lavet i sterling sølv og i 18 karat forgyldninger, derudover bliver der også anvendt sten til at få gennemført det helt rigtige look.

Smykkerne er kreative, og giver en masse inspiration. De er udført unikke, og kan sammensættes på kryds og tværs. Du kan både have smykkerne på alene, eller mixe dem med andre. Stenene i smykkerne fås i flere forskellige farver og kan derfor matche dit outfit eller give det sidste touch. Smykkerne kan anvendes til både festlige lejligheder, men også bare en helt normal hverdag hvor du ønsker at gøre lidt ekstra ud af dig selv. 

Bæredygtige smykker fra Izabel Camille

Izabel Camille har et stort fokus på at gøre verdenen en lille smule grønnere. Derfor har brandet valgt at gøre sit for at imødekomme en mere bæredygtig fremtid. Izabel Camille har derfor valgt at alle deres nye og fremtidige smykker består af 100% genbrugssølv, hvilket vil sige at sølvet bliver hentet fra gamle smykker som bliver smeltet om. Derudover så består alle Izabel Camille smykker af 925 sterlingsølv og er nikkelfrie, samt at stene i mange af deres smykker er havædelsten, hvilket er en mere bæredygtig form for sten fremfor de traditionelle ædelsten. 

Izabel Camille æsker og kataloger bliver også trykt og produceret på FSC miljøvenligt papir. FSC står for "Forest Stewardship Council", og er en internation non-profit organisation, som er med til at fremme bæredygtig skovdrift samt bedre villkår for skovarbejdere. I og med Izabel Camille benytter sig af FSC mærket papir, så kan du købe smykker fra brandet med en god grøn samvittighed.

Se vores smykke-brands på ditur.dk 

Vi har designer smykker fra mange forskellige brands. Vi har både store internationale navne, samt nye danske smykke brands. Vores vifte af produkter, gør at der altid vil være et smykke som passer perfekt til dig, din stil og personlighed. I vores store smykke sortiment på siden kan du finde en masse lækre smykker og inspiration til hvordan du kan pifte hverdagens outfit op. 

Køb Izabel Camille smykker hos Ditur

Hos Ditur kan du trygt købe Izabel Camille smykker.  Ditur har dag-til-dag-levering, hvilket betyder at du modtager din pakke dagen efter du har bestilt den. Samtidig har vi prisgaranti, så du er dermed sikret den laveste pris. Hvis du finder dit smykke billigere et andet sted, prismatcher vi naturligvis smykkerne, så du får den samme pris hos os. 

Ligeledes har vi også 2 års garanti på dit køb. Skulle du efter køb ombestemme dig, tilbyder vi altid 99 dages fuld returret. Ditur er autoriseret forhandler af Izabel Camille smykker, så du er garanteret ægthed af produktet. Hvis du har brug for en overbevisning, kan du gå ind og læse vores mere end 40.000 anmeldelser på Trustpilot, hvor vi har fået 5 ud af 5 stjerner.

 Hos Ditur sidder vi klar til at give dig et hurtigt og hjælpsomt svar i hverdagene indenfor 24 timer - og ofte endda hurtigere - i vores kundeservice. Sidder du inde med nogle spørgsmål omkring dit smykke så tøv ikke. Vi kan kontaktes på [email protected] eller på Messenger, hvor du blot skriver til Ditur. 

2