Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr295
    kr1045
Brand
Udsmykning
Materiale
Farve
Længde
Type smykke

6 produkter

Izabel Camille armbånd

Det danske Izabel Camille er et brand der bygger på at skabe et eksklusivt og sofistikeret udtryk med plads til at udfolde sin personlighed. Smykkerne er udført i sterling sølv, 18 karat forgyldninger og med flotte sten. Smykkerne designes af indehaver Kamille, som har drevet virksomheden siden 2008. Hos Ditur har vi et stort udvalg af Izabel Camille smykker herunder øreringe, ringe, halskæder og armbånd, så du kan helt sikkert finde dit ynglings smykke fra brandet her. Hvis du i mod alt forventning ikke finder dit næste smykke i vores udvalg af Izabel Camille, så kan du altid gå på udkig i vores smykker fra andre brands herunder armbånd, øreringe, halskæder og ringe.

Izabel Camille er et dansk designunivers og familieforetagende i Nordsjælland, som udspringer af kreativitet og lysten til at skabe. Dette mærkes tydeligt i smykkerne, som henvender sig til mange forskellige publikummer, men altid er lavet i de bedste materialer.

Izabel Camille bringer dig en kombination af kvalitet og kreativitet, som giver det sidste for at fuldende looket og dit smykkeskrin.

Ditur er autoriseret forhandler af Izabel Camille. Dermed får du hos Ditur 99 dages fuld returret, 1 dags levering og prisgaranti, når du shopper smykker fra Izabel Camille.

1