Produkter

Filtrering

Brand
Materiale
Farve
Type smykke

2 produkter

Izabel Camille ringe 

Det danske Izabel Camille er et brand der bygger på at skabe et eksklusivt og sofistikeret udtryk med plads til at udfolde sin personlighed. Smykkerne er udført i sterling sølv, 18 karat forgyldninger og med flotte sten. Smykkerne designes af indehaver Kamille, som har drevet virksomheden siden 2008.

Izabel Camille er et dansk designunivers og familieforetagende i Nordsjælland, som udspringer af kreativitet og lysten til at skabe. Dette mærkes tydeligt i smykkerne, som henvender sig til mange forskellige publikummer, men altid er lavet i de bedste materialer.

Izabel Camille bringer dig en kombination af kvalitet og kreativitet, som giver det sidste for at fuldende looket. Hos Ditur kan du finde alle typer smykker fra Izabel Camille såsom armbånd, ringe, halskæder og øreringe, så du kan helt sikkert finde dit favorit smykke fra Izabel Camille hos os.

Hvis du imod forventning ikke finder lige præcis den ring, som du leder efter i vores Izabel Camille sortiment, så kan du altid gå på udkig i vores ringe sortiment, hvor vi har både guld ringe og sølv ringe, så du kan finde den helt rigtige ring til smykkeskrinet.

Prisgaranti og dag til dag-levering på Izabel Camille ringe

Leder du efter en specifik Izabel Camille ring? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ringe. Det betyder, hvis du finder den samme ring til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Izabel Camille ringe? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1