J-Line

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr229
    kr1595
Brand
Urværk
Diameter
Materiale
Farve
Type ur

7 produkter

 J-line vægure og bordure til ethvert hjem

J-Lines sortiment tæller mere end 8000 produkter, hvor du finder alt fra trendy sofaer til flotte potteplanter. På siden her har vi dog skåret udvalget en smule ned, så du finder de flotteste væg- og bordure fra J-line, og vi er sikre på, at du kan finde dit næste vægur eller bordur hos Ditur.dk. Du kan finde klassiske vægure med tal eller de mere unikke vægure, der drager opmærksomhed til sig. 

Hvis du alligevel fortryder dit køb, så frygt ej. Du er hos Ditur.dk sikret 99 dages returret, ligesom du også får prisgaranti og dag til dag-levering, når du handler hos Ditur.dk.

Prisgaranti og dag til dag-levering

Leder du efter et specifikt J-line-ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores J-Line-ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1