Joanli Nor

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr159
    kr589
Køn
Materiale
Farve
Længde
Type smykke

Kollektioner(4)

12 produkter

Designer smykker fra Joanli Nor på Ditur.dk 

Med smykker fra Joanli Nor kan du udtrykke din personlighed. Sortimentet fra Joanli Nor består af smykker, armbånd, øreringe, halskæder og selvfølgelig ringe

De strålende sten er syntetiske zirkonia og er håndsat i ægte sterlingsølv. I flere serier finder du de brillant-slebne Swarovski Zirkonia. Med Joanli Nor har du mulighed for at matche de perfekte smykker til dit ur eller smykkeskrin. Dress up eller vælg casual style. De feminine og elegante smykker fungerer lige så godt til et par jeans og en sweater som til festkjolen.

Joanli Nor øreringe, armbånd og halskæder 

Hos Ditur.dk får du et stort udvalg af både øreringe, halskæder, ringe og armbånd fra Joanli Nor. Smykkerne er unikke, og har alle fine detaljer, som gør smykket personligt. Det er smykker til alles smag, både klassiske og mere specielle. Smykkerne bliver både lavet i guld, sølv og rosaguld hvis også gør at de rammer en bredere målgruppe. Joanli Nor giver plads til, at du vise din personlighed. Joanli Nor laver fashionable smykker i materiale, som du fortjener dem. Uanset om du har beklædt dig med stiletter og en cocktail-kjole eller et par jeans og en sweater, bidrager Joanli Nors smykker til et feminint og elegant udtryk. 

Se vores smykke-brands på ditur.dk 

Vi har designer smykker fra mange forskellige brands her. Vi har både store internationale navne, samt nye danske smykke brands. Vores vifte af produkter, gør at der altid vil være et smykke som passer perfekt til dig, din stil og personlighed. Er du til håndlavede smykker lavet i 925 Sterling Sølv forgyldt i 18 karat Guld som Enamel Copenhagen eller Izabel Camille har vi flere forskellige brands hos Ditur.dk. På siden finder du en masse lækre smykker og inspiration til hvordan du kan pifte hverdagens outfit op.  

Let at returnere dine varer, når du handler på Ditur.dk

Hos Ditur.dk har du 99 dages fuld returret fra købsdato. Når du opretter en retur, bliver du bedt om at udfylde navn, adresse, e-mail og ordrenummer. Når du har gjort dette, kan du hente og printe en returseddel og en pakkelabel til din forsendelse. Du modtager også både returseddel og pakkelabel på e-mail. Retursedlen skal du udfylde med information om dig, årsag til retur og vigtigst af alt dit ordrenummer. Dennes skal sendes med din vare ind til os. 

Din pakkelabel skal klistres uden på pakken. Brug af label koster 39 DKK, som modregnes når du får pengene refunderet. Når du bruger vores label, er din pakke fuldt forsikret og sporet under forsendelsen. Når vi modtager din pakke, går vores returteam hurtigst muligt i gang med at behandle din sag.  Vi har 2-7 dages behandlingstid på returforsendelser afhængig af sæson og travlhed. Du er også velkommen til at returnere dine varer i vores fysiske butik på alle hverdage mellem 8-16. Oplever du problemer, kan du kontakte kundeservice.  

1