Kensington London

Ditur.dk er autoriseret forhandler af Kensington London ure

Luksus. Eksklusivitet. Elegance. 

Det er, hvad der kendetegner det velhavende område i London ved navn Kensington. Og det er netop dette, ure fra Kensington London udstråler. Med inspiration fra det glamourøse kvarter, der er kendt for sine stilfulde rækkehuse og eksklusive forretninger, får du et klassisk herreur, der passer perfekt ind i storbybilledet. 

Ikke kun får du et ur, der er den perfekte ledsager til skjorten eller jakkesættet. Du får også et ur i høj kvalitet, hvor alle fordyrende mellemled er skåret fra, uden at der gået på kompromis med kvaliteten. Tværtimod. Kensington London har nøje udvalgt de bedste materialer til urene, ligesom der ligger en grundig designproces bag urene. 

Når du køber et ur fra Kensington London, får du det direkte fra fabrikken, hvor kun Ditur.dk er mellemled. Og når du handler hos Ditur.dk, er du sikret en række fordele. Vi er bl.a. dansk autoriseret forhandler af Kensington London ure, hvilket betyder, at du er sikret ægtheden på dit ur.

Danmarks bedste pris

Vi tilbyder desuden prisgaranti på alle ure fra Kensington London, hvor vi løbende holder øje med priserne hos vores konkurrenter på markedet for at sikre os, at vores priser er Danmarks bedste og billigste.

Udover vores prisgaranti tilbyder vi også 99 dages returret og dag-til-dag levering. Hvis du er nysgerrig på vores produkter, kan du altid gå på opdagelse i de tusindvis af positive anmeldelser, der ligger om os på Trustpilot.

Filtrering

Pris
Køn
Mærke
Diameter
Urskivens farve
Urkassens farve
Remmens farve
Urværk
Glas
Vandbeskyttelse
Rem
Kategori
Gangreserve

17 produkter

17 produkter

1

Vores kunder elsker os