TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

Leff Amsterdam - Funktionel teknisk smukhed

Leff Amsterdam er et urbrand, som tror på simpliciteten af, at ure er det perfekte eksempel på funktion smukhed. De tror på, at de tekniske instrumenter i uret er et stykke kunst i et smukt håndværk.

Brandet kommer fra den hollandske hovedstad Amsterdam, hvor urene designes, tegnes og udføres af indehaverne, som altid søger en kombination af det simple og unikke. Dette skinner igennem designet, som overordnet set kan noget, som ingen andre urbrands formår.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr1195
    kr2645
Køn
Brand
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Remmens farve
Rem
Materiale
Rembredde
Type ur

15 produkter

Køb Leff Amsterdam ure på Ditur.dk – Funktionel skønhed

Hos Ditur.dk finder du et udvalg af ikoniske Leff Amsterdam ure. 

Om Leff Amsterdam

Leff Amsterdam blev etableret i 2011 i Amsterdam, Holland. Her startede det hele med debut i designbranchen ved at skabe en række ikoniske interiør ure. Herfra er fokus gradvist flyttet mere mod traditionel urmageri, altså armbåndsure. I dag udspringer det hele stadig fra Amsterdam, hvor de fra deres studie i centrum skaber unikke ure i høj kvalitet. 

De bestræber sig på altid at levere det bedst mulige produkt. De har respekt for traditioner men udfordrer gerne faste rammer. 

Inspiration i tiden

Inspirationen til at give sig i kast med at skabe nye, ikoniske ure kom fra en fascination af konceptet tid. Leff Amsterdam ser ure som funktionel skønhed, forstået på den måde, at det er tekniske instrumenter og kunstværker på samme tid. Derfor vil de gerne give videre, hvordan man laver tidsløst design, som man lægger mærke til. 

Leff Amsterdam finder også gerne inspiration sammen med andre designeret. Deres ikoniske "Tube" kollektion er f.eks. skabt i samarbejde med den verdensberømte hollandske designer Piet Hein Eek. 

Helt generelt ønsker Leff Amsterdam at skabe ure, der kombinerer det rå og industrielle med det smukke og elegante. 

Herreure fra Leff Amsterdam

Leff Amsterdam ure til mænd kommer udelukkende med et kvarts urværk. Et kvarts urværk betyder at urene er batteridrevet, hvilket vil gør uret meget nemt at vedligeholde, samtigdig betyder det at uret vil være meget præcist. Leff Amsterdam har stort fokus på at designe ure med et meget simpelt look og med høj funktionalitet. Urene fra Leff Amsterdam til herre fås med en vandbeskyttelse på 5 eller 10 ATM, hvilket er mere end nok til at håndtere hverdags og fest brug. 

Diameteren på urene kommer som standard på 42mm, og vil derfor passe til stortset alle mænd. 

Dameure fra Leff Amsterdam

Leff Amsterdam dameure er ligeledes som herreure udelukkende med kvarts urværk. Samtidig vil urene være designet på en meget lignende måde. I forhold til vandbeskyttelse på dameurene, så kommer de i 3 ATM, hvilket er nok til at håndtere hverdags og fest brug.

Diameteren på urene kommer som standard på 32mm, og vil derfor passe til stortset alle kvinder. 

Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos os får du fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Leff Amsterdam ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

 

1