💥 Gør et kup til Januarudsalg! Klik her 👈

LIKEconcrete

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr399
    kr549
Brand
Urværk
Urets materiale
Farve på ur
Vægurets diameter
Type ur

3 produkter

Køb LIKEconcrete vægure hos Ditur

Hos Ditur finder du et stort udvalg af vægure fra danske LIKEconcrete.

 LIKEconcrete er et dansk design & brand, som skubber grænserne for produkter lavet af beton. LIKEconcrete udvikler og producerer avancerede produkter i beton. Produkterne er designet af unge kommende designere og kendte internationale designere, som skaber unikke og smukke produkter i nordisk stil. Alt, hvad de LIKEconcrete laver, er lavet i Danmark af mennesker, der elsker beton.

Stort udvalg af vægure fra LIKEconcrete

Hos Ditur har vi et kæmpe udvalg af beton vægure i virkelig høj kvalitet fra LIKEconcrete. Vægurene kommer i mange forskellige designs, størrelser og farver. Grunden den store difference i dette, så vil du altid være i stand til at finde lige netop det vægur, som falder i din smag og som passer til dit hjem. Vægurene kommer naturligvis i virkelig høj kvalitet, så de vil også have en lang levetid. Vores udvalg af LIKEconcrete vægure består af kvarts urværker. Et kvarts urværk betyder at uret er batteridrevet, og derfor vil det være meget nemt at vedligeholde samt vil uret være meget præcist.

Prisgaranti og dag til dag-levering

Leder du efter et specifikt LIKEconcrete-ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores LIKEconcrete-ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1