Limit

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr399
    kr599
Køn
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur

16 produkter

Limit ure

Limit ure er virkelig flotte i designs og kommer til virkelig lave priser. Brandet blev grundlagt helt tilbage i 1884 af Alfred Hirst under navnet "Hirst Brothers" i Oldham i Storbritannien. Efter mange gode år så førte det til flere opkøb af andre konkurrenter, og i 1912, så ændrede navnet på virksomheden sig til det, som vi også kender i dag "Limit Watches". 

Brandet har en vision om, at deres ure skal være yderst moderigtige, men skal også være let tilgængelig for den almene befolkning. Derfor vil Limit urene ofte komme til helt overraskende lave priser. Det betyder dog ikke, at kvaliten på urene er dårlig, tværtimod, så er kvaliten også rigtig god selv på trods af de lave priser. For brandet er det designet som spiller den største rolle, hvilket også komme til udtryk ved de yderst flotte designs.

Hos Ditur har vi et stort udvalg af Limit ure til både mænd og kvinder, så du kan trygt finde din favorit hos os.

Limit herreure

Limit er mest kendte for at producere herreure. Det skyldes, at det var det som brandet startede med at producere helt tilbage i 1884. Lige siden dengang, har Limit urene været et synonym med flotte herreure, som kommer i nogle klassiske designs. Herreurene fra brandet kommer i mange forskellige størrelser lige fra 38 mm til 46 mm i diameter, så du kan finde lige præcis den størrelse ur, som passer til proportionerne på dit håndled.

Limit dameure

Selvom Limit er mest kendte for deres herreure, så laver de også nogle virkelig flotte og unikke dameure. Sortimentet til kvinder er dog lidt smallere end det er til mænd. Urene kommer i nogle virkelig flotte designs, og overraskende lave priser, så alle kan være med.

Køb ure fra Limit hos Ditur

Du kan trygt købe Limit ure hos Ditur. Vores prisgaranti sikrer markedets skarpeste priser, og vores dag-til-dag levering gør, at du ikke skal vente længere tid end højst nødvendigt. Vi arbejder hårdt for at give dig den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 50.000+ anmeldelser på Trustpilot

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. 

1