Mancini

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr399
    kr995
Køn
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur

22 produkter

Mancini ure – Ure i flotte design

Find et bredt udvalg af ure fra den populære urproducent Mancini, her hos Ditur. Mancini er et tysk brand, som laver flotte og eksklusive herreure til overkommelige priser.

Stort udvalg af Mancini ure

Du kan finde et bredt udvalg af Mancini ure her på siden. Hos os finder du herreure, der er velegnet til kontoret eller mere festlige anledninger. Urene fra Mancini bliver produceret af gode kvalitetsmaterialer, så du ved at du har et ur af virkelig høj kvalitet på dit håndled med et ur fra brandet. 

Prisgaranti og dag til dag-levering når du køber Mancini hos Ditur

Leder du efter et specifikt Mancini ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne, om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, at hvis du finder det samme ur til en billigere pris, matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Hos Ditur er kunderne vores et og alt. Derfor prøver vi altid at skabe den bedst mulige kundeoplevelse. Heldigvis fortæller vores kunder, at de er meget glade for at handle med os. Over 40.000 mennesker lyver ikke, og derfor er vi super stolte af vores fem stjerner på Trustpilot.

Har du spørgsmål til vores Mancini ure, eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1