Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr2246
    kr3695
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur

5 produkter

Michael Kors Smartwatch

Michael Kors er bedst kendt som modedesigner. Over de seneste år har den amerikanske designer dog ikke kun skabt fantasifulde og trendsættende tøjmode, men også en række opsigtsvækkende og betagende urkollektioner, hvor Michael Kors Smartwatches er fyldt med fede funktioner.

Michael Kors smartwatches

Hvis du er på jagt efter et smartwatch, der har den perfekte blanding af skønhed og snilde, er du landet det helt rigtige sted. Ikke alle vores Michael Kors ure er smartwatches, men dem her på siden er. Er du lidt i tvivl om, hvad er smartwatch helt præcist er, har vi herunder en forklaring.

Hvad er et ‘smartwatch’?

Et klassisk smartwatch er et armbåndsur, der er udstyret med moderne teknologi, og så kan det parres med din smartphone. Med et smartwatch fra Michael Kors kan du f.eks. tracke din puls og skridt på løbeturen, læse beskeder, få overblik over din søvn, og så kan du selvfølgelig også se, hvad klokken er som på et almindeligt ur. Derudover kan et Michael Kors smartwatch også oplade dobbelt så hurtigt som de fleste andre smartwatches på markedet.

Michael Kors Smartwatches fås i et par forskellige designs med varierende yndefulde udtryk.  Den ene af de modeller, vi forhandler, er Gen 6 Bradshaw, som er den model, der er mest spækket med teknologi. Og så ligner de mere et klassisk armbåndsur end Fitbit eller Apple Watch. Michael Kors Smartwatches er kompatibel med både Apple og Android.

Find et godt tilbud på Michael Kors ure hos Ditur

Du kan trygt købe dit nye Michael Kors Smartwatch hos Ditur, hvor du også altid kan finde gode tilbud på Michael Kors ure. Vores prisgaranti sikrer markedets skarpeste priser, og derfor er prisen som udgangspunkt helt i bund. Men derudover kan du altså også løbende være heldig at finde helt ekstraordinære gode tilbud på et Michael Kors Smartwatch.

Udover vores skarpe priser nyder du også godt af mange andre fordele, når du handler hos Ditur. Vi har bl.a. dag-til-dag levering, som gør, at du ikke skal vente længere end højst nødvendigt på dit nye og lækre ur. Derudover har vi også 99 dages returret og en sublim kundeservice.

Vi arbejder hårdt for at give dig den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 50.000+ anmeldelser på Trustpilot

Har du spørgsmål til vores Michael Kors ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1