Movado

Designklassikeren over dem alle

En cirkel. En prik. Nogle gange skal der ikke mere til for at blive en ikonisk designklassiker.

Movado, der blev grundlagt i schweiziske La Chaux-De-Fonds i 1881, blev symbolet på det minimalistiske design med deres unikke MUSEUM urskive. Nathan George Horwitt var manden bag dette banebrydende design, da han fjernede alle tallene fra urskiven og tilføjede i stedet for en prik ved klokken 12 som symbol på solen ved middagstid.

Dette design definerede Movados udtryk, og i 1960 blev Museum urskiven endda anerkendt som kunst, da det blev en del af den permanente kunstudstilling på Museum of Moderne Art.

Altid i bevægelse
Movado betyder ”Altid i bevægelse” på det internationale kunstsprog esperanto, og brandet lever stadig op til sin betydning den dag i dag. Movado er nemlig kendt for hele tiden at udforske grænserne for moderne design uden at glemme sit enkle udtryk, der har kendetegnet brandet gennem årtier.

Hvis du er til det klassiske og minimalistiske design, er Movado umulig at komme udenom.

Swiss Made
Swiss Made er et anerkendt kvalitetsstempel, som understreger at Movado urene er produceret efter strenge kvalitetskrav. Det sikrer en ensrettet og utrolig høj kvalitet på alle ur. Du finder et lille stempel på glassene som garanti for, at netop Movado producerer ure efter de høje krav, som Swiss Made-stemplet indebærer. 

Hos Ditur.dk finder du et bredt udvalg af Movado herre- og dameure. Vi er udpeget autoriseret forhandler af Movado, hvilket betyder, at du er sikker på ægtheden af din vare samt autoriseret service. Du får som altid 1 dags levering, 99 dages fuld returret og prisgaranti.

Filtrering

Pris
Køn
Mærke
Rem
Diameter
Urskivens farve
Urkassens farve
Remmens farve
Glas
Urværk
Vandbeskyttelse
Kategori
Gangreserve

3 produkter

3 produkter

1

Vores kunder elsker os