TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

Movado - "Designklassikeren over dem alle"

En cirkel. En prik. Nogle gange skal der ikke mere til for at blive en ikonisk designklassiker.

 Movado, der blev grundlagt i schweiziske La Chaux-De-Fonds i 1881, blev symbolet på det minimalistiske design med deres unikke MUSEUM urskive. Nathan George Horwitt var manden bag dette banebrydende design, da han fjernede alle tallene fra urskiven og tilføjede i stedet for en prik ved klokken 12 som symbol på solen ved middagstid.

Dette design definerede Movados udtryk, og i 1960 blev Museum urskiven endda anerkendt som kunst, da det blev en del af den permanente kunstudstilling på Museum of Moderne Art.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr2995
    kr9995
Køn
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Remmens farve
Rem
Krone
Gangreserve
Materiale
Udsmykning
Type ur

Kategorier(6)

18 produkter

Køb Movado ure på Ditur.dk – Et Ur af Kunst

Hos Ditur.dk finder du et bredt udvalg af ure fra Movado, ur producenten fra La Chaux-De-Fonds, Schweiz. 

Historien 

Movado blev oprindeligt grundlagt som LAI Ditescheim & Freres SA i 1881 i La Chaux-De-Fonds, Schweiz. Det var Léopold Achille Isidore Ditesheim som startede produktionen af disse eksklusive designer ure. 

I 1905 ændrede virksomheden dog navn. Virksomheden blev opkøbt af North American Watch Corp og kom derfor til at hedde Movado efterfølgende. 

Movado bliver kendetegnet ved deres minimalistiske design med deres unikke MUSEUM urskive. Nathan George Horwitt var manden bag dette banebrydende og eksklusive design og blev inspireret af Bauhaus. Uret har et meget simpelt udtryk med en dot ved klokken 12, som symboliserer solen ved middag. Dette design definerede Movados udtryk og blev senere anerkendt som kunst. Det er nu en permanent del af kunstudstilling på Museum of Moderne Art. 

Movado har både kvarts og mekaniske automatiske ure. Designmæssigt tilbyder Movado et stilrent ur med rene linjer. Bestemt et klassisk ur, der falder ind hos enhvers smag. 

Prisgaranti og dag til dag-levering

Leder du efter et specifikt Movado ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til Movado? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

Du kan også altid finde os på Facebook her.

1