Nethuns

Produkter

Filtrering

Køn
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Gangreserve
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur

1 produkter

Køb Nethuns ure på Ditur.dk – Dykkerure af høj kvalitet

Hos Ditur.dk finder du et bredt udvalg af ure fra Nethuns.

Nethuns er dannet af en gruppe urentusiaster med en mission om at skabe robuste og professionelle dykkerure.

Navnet, Nethuns, stammer fra etruskisk mytologi. Her er Nethuns gud for brønde, vand og hav. Med dette i tankerne er brandet dedikeret til brug af ure ved og i vandet.

Professionelle dykkerure

Nethuns har opnået at skabe et særdeles godt dykkerur ved hjælp af unikke metaller og materialer samt kvalitetsværker. Alle ure er underlagt kraftig kvalitetskontrol, så man er sikker på at modtage et ur, man kan stole på. Foruden funktionalitet har Nethuns også formået at skabe ure med spændende designs, hvor især unikke urskiver adskiller sig fra andre. Scuba 500, Lava II og Aqua II kan nævnes som et par af Nethuns successfulde modeller. 

Prisgaranti og dag til dag-levering

Leder du efter et specifikt Nethuns ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Nethuns ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1