LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Nethuns

Ure af absolut højeste kvalitet og med fokus på vand og dykkerure, der kan holde til slitage og hård behandling.

Urene fra Hong Kong brandet Nethuns er søster brand til Ocean X, som er blevet enormt anerkendt i urverdenen som et brand med helt fantastisk kvalitet til lav pris. Præcis dette har koncernen taget med sig over i Nethuns, som har nogle af markedets skarpeste dykkerure.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr1895
    kr6945
Køn
Brand
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Remmens farve
Rem
Krone
Gangreserve
Materiale
Rembredde
Type ur

27 produkter

Køb Nethuns ure på Ditur.dk – Dykkerure af høj kvalitet

Hos Ditur.dk finder du et bredt udvalg af ure fra Nethuns.

Nethuns er dannet af en gruppe urentusiaster med en mission om at skabe robuste og professionelle dykkerure.

Navnet, Nethuns, stammer fra etruskisk mytologi. Her er Nethuns gud for brønde, vand og hav. Med dette i tankerne er brandet dedikeret til brug af ure ved og i vandet.

Professionelle dykkerure

Nethuns har opnået at skabe et særdeles godt dykkerur ved hjælp af unikke metaller og materialer samt kvalitetsværker. Alle ure er underlagt kraftig kvalitetskontrol, så man er sikker på at modtage et ur, man kan stole på. Foruden funktionalitet har Nethuns også formået at skabe ure med spændende designs, hvor især unikke urskiver adskiller sig fra andre. Scuba 500, Lava II og Aqua II kan nævnes som et par af Nethuns successfulde modeller. 

Prisgaranti og dag til dag-levering

Leder du efter et specifikt Nethuns ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Nethuns ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1