TYVSTART - KØB JULEGAVERNE FØR DET ER FOR SENT 

Elegante smykker i dansk design

Nordahl Jewellery er et dansk brand, der designer smykker i en nordisk stil. Smykkerne er udført i et stramt design med ægte materialer til en god pris.

Der er fokus på det funktionelle og enkle design, hvor du kan udtrykke din personlighed gennem smykkerne. Nordahl er et dansk brand, der har en finger på pulsen, og forstår det enkle og skandinaviske udtryk.

Sortimentet består af både armbånd, øreringe, ringe og halskæder. Nordahl Jewellery kan være det perfekte match med dit ur fra Ditur.dk.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr145
    kr995
Køn
Smykkemateriale
Smykkefarve
Armbåndsstørrelse
Halskæde længde
Type smykke

47 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Køb Nordahl Jewellery smykker på Ditur.dk

Vi har et bredt udvalg af det danske smykke brand Nordahl Jewellery.

Nordahl Jewellery designer smykker med et stilfuldt og minimalistisk design med fokus på den skandinaviske stil. Smykkerne er udført af ægte materialer, hvilket er med til at garantere den gode kvalitet. Den høje kvalitet betyder dog ikke at du skal betale overpris på produkterne, fordi Nordahl Jewellery's sortiment er altid til rigtig gode priser.

Damesmykker fra Nordahl Jewellery

Nordahl Jewellery damesmykker er udført i sølv, hvilket belyser den virkelig gode kvalitet på smykkerne. Sortimentet er tilgængelig i både sølv og guld, så der er noget til enhver smag. Derudover er der både øreringe, ringe og halskæder i sortimentet, så du kan finde lige præcis det smykker du har behov for. Nordahl damesmykkerne er designet så den matcher den skandinaviske stil, og vil derfor være meget elegante og stilfulde. 

Herresmykker fra Nordahl Jewellery

Nordahl herresmykker er ligeledes udført i sølv, som sikrer den høje kvalitet på smykkerne. Herre sortimentet bygger primært på 18 karat forgyldte smykker. Sortimentet bygger i øjeblikket på øreringe og halskæder.

Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos Ditur.dk er der fuld prisgaranti på alle vores smykker. Det betyder, hvis du finder det samme smykke til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Nordahl Jewellery-smykker? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

2