LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

NY Incredibles

Efter en tur til byen, der aldrig sover, New York, blev New York Incredibles i 2013 en realitet. Trods det amerikansk klingende navn stammer brandet fra den hollandske hovedstad, Amsterdam.

NY Incredibles er udført i robuster materialer, så det kan holde til hverdagens strabadser. I vores udvalg finder du NY Incredibles ure lavet i langtidsholdbart 316L kirurgisk stål og med ridsefrit safirglas. Derudover er urene udstyret med et solidt japansk urværk. Med et ur fra NY Incredibles får du med andre ord et bundsolidt og moderne ur til en fair pris.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr1095
    kr1495
Køn
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Urkassens farve
Urskivens farve
Remmens farve
Rem
Materiale
Type ur

9 produkter

Køb New York Incredibles ure hos Ditur

Hos Ditur tilbyder vi et solidt udvalg af det hollandske brand New York Incredibles.

New York Incredibles har lavet kvalitetsure med et fedt design siden 2013. Selvom navnet antyder at det er amerikansk, så er det faktisk et hollandsk brand. Grundet til navnet var at skaberne af brandet tog en tur til New York, og blev så inspireret af byen og deres kultur "The city of dreams" "The city that never sleeps". New York Incredibles er et brand som er designet til den almene mand, der går op i et ur med lang levetid, at det er praktisk og har et virkelig lækkert design. 

Herreure fra New York Incredibles

New York Incredibles herreure er tilgængelig i et kvarts urværk. Dette betyder at uret er batteridrevet, og vil derfor være nemmere at vedligeholde, og uret vil være meget præcist. Ure fra dette brand vil typisk have en virkelig lang levetid, da det er lavet af robuste materialer. Derudover så findes New York Incredibles også i mange farver på både rem og urskive, så der vil være et ur til enhver smag. 

Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos Ditur er der fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores New York Incredibles-ure? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

1