Parker

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr39
    kr5795
Brand
Materiale
Farve
Type accessory
Tilbehør

33 produkter

Køb Parker kuglepenne hos Ditur

Hos Ditur finder du et bredt udvalg af det amerikanske brand Parker.

En Parker kuglepen er ikke bare hvilken som helst kuglepen. I mere end 130 år har amerikanske Parker kreeret eksklusive kuglepenne med øje for den mindste detalje. Når du køber en Parker-kuglepen er du ikke bare sikret skriveglæde, du får også et unikt stykke håndværk, der udstråler elegance og klasse. 

Deres fokus på kvalitet og elegance har gjort Parker synonym med skrivekunsten, og med en kuglepen fra Parker er du altid sikret den bedste skriveoplevelse. Hvad end du laver en underskrift eller nedfælder dine tanker på et stykke papir, har du ikke bare brug for en kuglepen - du har brug for en Parker. 

Hos Ditur kan du finde kvalitets kuglepenne i både aluminium og rustfrit stål, så du frit kan vælge, hvilket materiale som du foretrækker til din kuglepen. Derudover finder du i Parker sortimentet både kuglepenne og blæk.

Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos Ditur er der fuld prisgaranti på alle vores produkter. Det betyder, hvis du finder det samme produkt til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Parker produkter? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

1