ParkOne

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr345
    kr445
Brand
Urværk
Materiale
Farve
Type ur

4 produkter

ParkOne elektroniske p-skiver hos Ditur

ParkOne er en af verdensførende producenter af elektroniske p-skiver, og det er de af en årsag! ParkOne p-skiverne er af yderst høj kvalitet. Ved de elektroniske p-skiver, så har ParkOne formået at kombinere høj funktionalitet og elegante designs, hvilket også har betydet, at der er blevet solgt over 3 millioner p-skiver fra brandet på verdensplan. Med en p-skive fra ParkOne, så kan du slippe for, at skulle betale den dumme p-bøde og undgå at tænke over at sætte p-skiven når du parkerer.

Køb ParkOne p-skiver hos Ditur

Køb elektroniske p-skiver fra ParkOne hos Ditur og nyd samtidig godt af vore mange fordele. Hvordan lyder prisgaranti, dag-til-dag levering, 99 dages returret og 2 års granti? Alt sammen er heldigvis noget du får helt automatisk, når du handler hos os.

Vi vægter nemlig den gode kundeoplevelse rigtig højt, og gør alt hvad vi kan, for at skabe den perfekte kundeoplevelse. Heldigvis giver over 40.000 mennesker på Trustpilot udtryk for, at de rigtig godt kan lide at handle hos os. 

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1