Police

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr799
    kr1409
Køn
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Urkasse materiale
Udsmykning
Rembredde
Type ur

8 produkter

Køb Police ure på Ditur

Hos Ditur.dk har vi et bredt udvalg af det italienske brand Police. 

Police brandet startede i 1983 og har lige siden den gang gjort sig kendt på at skille sig ud fra normen med deres designs, som især de unge har taget til sig. Brandet har formået at producere ure af høj kvalitet uden at gå på kompromis med deres unikke designs. Igennem tiden har Police haft flere store stjerner som ambassadører for brandet såsom: David Beckham, Neymar, Bruce Wills, George Clooney og Antonio Banderas, som var med til at belyse værdierne og stylet som Police brandet står for.

Herreure fra Police

Polices herre sortiment hos Ditur bygger på kvarts urværk, hvilket betyder at det er batteridrevet. Et kvartsur er nemme at vedligeholde, og er typisk meget præcise. 

Urene fra Police kommer i rustfrit stål og med mellem 3-5 ATM i vandbeskyttelse, og med et udvalg af forskellige farver og stile.

Dameure fra Police

Polices dame sortiment bygger også på et udvalg af flotte Police dameure af forskellige farver og stile. Disse ure er også udstyret med et kvarts urværk.

Police dameure er unikke og af høj kvalitet, så der er noget til den kvalitetsbedvidste dame med en unik smag i designs.

Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos Ditur er der fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Police ure? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

1