💥 Gør et kup til Januarudsalg! Klik her 👈

REC Watches

Produkter

Filtrering

Køn
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på bezel
Farve på rem
Remtype
Urkasse materiale
Type ur

1 produkter

Køb REC Watches hos Ditur - Ure lavet af recyclede bil komponenter

REC Watches startede i 2014 af de to venner Christan Felix Mygh og Jonathan Kampstrup, som har en helt ekstraordinær passion for gamle aflagte biler.

Deres koncept har de kaldt RECOVER, RECYCLE, RECLAIM, altså REC.

REC Watches har et helt unikt koncept. De finder gamle ikoniske biler, som ikke længere bruges, og genbruger alle de komponenter de kan. Dermed får du et nyt og moderne ur af helt unik værdi med sin helt egen historie. Mange af deres ure er lavet af komponenter fra biler som Porsche og Mustang.

Dette er det ideelle ur for ham, som elsker biler med fart samt sætter pris på det individuelle og det unikke ved hvert ur.

Det er et moderne ur med historiske og ’hurtige’ elementer.

REC Watches til mænd

Herreure fra REC Watches er udelukkende tilgængelig med et kvart urværk. Når der er et kvarts urværk, så betyder det at uret er batteridrevet, og det vil derfor være meget nemt at vedligeholde, samtidig vil det køre meget præcist. Når du køber et REC Watches herreur, så får du et helt unikt ur, da det er genbrugs komponenter fra lækre biler, som bliver benyttet til hvert ur. Derfor vil der ikke være 2 ens ure fra REC. Hele udvalget af herreure fra REC Watches har 5 ATM i vandbeskyttelse, hvilket betyder at du sagtens kan have uret på i hverdagen selv når det regner.

 Diameteren på urene er typisk 40 mm i diameter. Du får derfor et ur som passer til de fleste mænds præferencer og proportioner på håndleddet. 

Prisgaranti og dag til dag-levering

Leder du efter et specifikt REC Watches-ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores REC Watches-ure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1