Richardt Mejer

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr695
    kr995
Køn
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur

4 produkter

Richardt Mejer ure af høj kvalitet

Find et stort udvalg af de elegante Richardt Mejer ure hos Ditur. Vi har Danmarks klart bedste priser på mærket, og vi har samtidig dag til dag levering!

Richardt Mejer er verdenskendte for at producere elegante ure af virkelig høj kvalitet til nogle helt ufattelig lave priser i forhold til kvaliten. Urene kommer i et unikt dansk design og er udstyret med nogle virkelig fede materialer.

Alle urene fra brandet i Diturs store sortiment har udstyret med et schweizisk urværk, hvilket også belyser den virkelig gode kvalitet. Derudover er urene udstyret med safirglas, hvilket er den bedste type glas, som du kan finde i ure på markedet. Safirglas er faktisk helt op til 7 gange hårdere end stål, hvilket også belyser den virkelig gode kvalitet.

Med et Richardt Mejer ur, så får du virkelig meget kvaltiet for pengene.

Richardt Mejer herreure hos Ditur

Richardt Mejer er primært kendte for deres herreure. Det skyldes at urene kommer i et yderst maskulint design på trods af at de normalt kommer med en lidt mindre urskive størrelse end de normale herreure har. Urene kommer typisk med en diameter på 38 mm, hvilket er med til at skabe noget eksklusivitet ved urene. 

Herreurene fra brandet kommer ofte med en vandbeskyttelse på mellem 3-5 ATM, hvilket betyder, at de er oplagte til almindelig hverdagsbrug, men at de ikke kan holde til at være under vandet i forbindelse med f.eks. svømning. Herreurene kan fåes med enten et kvarts eller automatisk urværk, hvilket er 2 af de mest populære typer urværker på markedet. 

Derfor vil du kunne finde et Richardt Mejer herreur til enhver smag i Diturs store udvalg.

Køb Richardt Mejer ure hos Ditur

Køb Richardt Mejer ure hos Ditur og nyd samtidig godt af vore mange fordele. Hvordan lyder prisgaranti, dag-til-dag levering, 99 dages returret og 2 års granti? Alt sammen er heldigvis noget du får helt automatisk, når du handler hos os.

Vi vægter nemlig den gode kundeoplevelse rigtig højt, og gør alt hvad vi kan, for at skabe den perfekte kundeoplevelse. Heldigvis giver over 40.000 mennesker på Trustpilot udtryk for, at de rigtig godt kan lide at handle hos os. 

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1