RIOS1931

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr295
    kr1795
Farve på rem
Rem
Rembredde
Tilbehør

91 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3

Køb RIOS1931 urremme hos Ditur - Tysk håndværk og bæredygtigt læder

Hos Ditur kan du finde et bredt udvalg af det tyske kvalitets urremme brand RIOS1931.

Tilbage i 1931 stiftede den tyske urmager Oswald Riemer familievirksomheden, der måske er en af de eneste i verdenen, der stadig den dag i dag udfører en traditionel schweizisk full-bugg-teknik i deres produktion af urremme. Det betyder at alle led i produktionen er under de højeste standarder og alle opgaver bliver bygget og samlet in-house. RIOS1931 fokuserer udelukkende på håndværksprodukter og går meget op i, at deres produkter er af så bæredygtige materialer som muligt.

I dag drives virksomheden af 3. generation af Riemer-familien, hvis hovedkontor/produktion er lokaliseret i Augsburg i Tyskland. Materialerne til hvert enkelt af de håndlavede produkter er nøje udvalgt, så den højeste kvalitet af læder, der er tilgængelig på markedet, bliver anvendt. Derfor er prisniveauet også i den højere ende, men med særdeles god grund. 

Hos Ditur finder du et bredt sortiment af urremme fra RIOS1931, hvor du kan finde læderremme i alligator-, firbens-, krokodilelæder samt i strudseskin og almindelig læder. Derfor vil der være et kvaltiets læder materiale til selv den mest kræsne person. Udvalget fåes også i et bredt udvalg af farvearter, så der vil være en kvalitets læderrem til enhver smag. 

Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos Ditur er der fuld prisgaranti på alle vores produkter. Det betyder, hvis du finder det samme produkt til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores RIOS1931 produkter? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

3