Rotary

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr909
    kr2199
Køn
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Urkasse materiale
Udsmykning
Type ur

11 produkter

Køb Rotary ure hos Ditur

Hos Ditur har vi et bredt udvalg fra det schweiziske brand Rotary

Rotary Watches Limited er et prisvindende brand med klassiske og stilfulde ure til både mænd og kvinder. Virksomheden blev grundlagt i 1895 af Moise Dreyfuss i den schweiziske by La Chaux de Fonds. Rotary ejes stadig af Dreyfuss-gruppen.

Grundlæggeren, Moise Dreyfuss, var dedikeret til at skabe smukke ure med et tidsløst design. Inden for 12 år efter grundlæggelsen af virksomhedens succes førte det til åbning af et britisk kontor.

I 1925 blev det nu berømte bevingede Rotary-logo introduceret.

Alt i alt repræsentere Rotary urene høj kvalitet til rimelige penge

Hos Ditur finder du både herre- og dameure fra Rotary

Herreure fra Rotary

Rotary herreure er både tilgængelig med et kvarts- og automatisk urværk. Et automatisk urværk betyder, at der ikke er et batteri, og bliver derfor bliver drevet af den energi der opstår når uret bæres om håndleddet. Et kvarts urværk er batteridrevet og derfor nemt at vedligeholde og er meget præcis.

Der er et bredt udvalg af ure af mange forskellige farver, materialer, stile og remme. Derfor vil du kunne finde et Rotary herreur til enhver smag.

Dameure fra Rotary

Dameure fra rotary er tilgængelig med et automatisk urværk. Disse ure er virkelig stilfulde og af høj kvalitet, så du vil blive virkelig glad for et ur af dette brand.

Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos Ditur.dk er der fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Rotary ure? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

1