Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr5385
    kr6255
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Gangreserve
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur

5 produkter

Seiko Alpinist

Seiko Alpinist er en eksklusiv herreur serie fra ikoniske Seiko. Seiko er et japansk brand, som blev etableret i 1882, og de har siden dengang produceret ure til noget af den højeste kvalitet, som kan findes på markedet. Men det er ikke kun på kvaliteten, som brandet slår igennem på, da de også har de flotte og ikoniske designs, der har gjort dem kendte over hele verdenen. Både kvaliteten og designet kommer til udtryk ved Seiko Alpinist serien.

Find et kæmpe udvalg af Seiko Alpinst ure hos Ditur, og køb dem til Danmarks laveste pris.

Seiko Prospex Alpinist

Alpinist urene fra Seiko kommer fra Prospex serien. Seiko Prospex er en dykkerur serie, som kommer i sådan en høj kvalitet, at selv de professionelle benytter dem. Prospex står for "professional Specifications", hvilket også er med til at belyse den virkelig gode kvalitet. Derfor er Seiko Prospex Alpinist nogle virkelig fede dykkerure, som kommer i den højeste kvalitet på markedet. 

Seiko Alpinist urene er udført i nogle virkelig gode materialer. Alle urene er udstyret med safirglas, hvilket er den bedste type glas i ure på markedet. Safirglas er virkelig modstandsdygtig overfor ridser og brud, og vil derfor holde sig pænt i virkelig lang tid. Derudover er urene udført med automatisk urværk, hvilket er noget, som alle ur-entusiaster elsker. Et automatisk urværk benytter ikke et batteri for at lade op, men derimod bliver det opladet ved den energi, som opstår når uret er i bevægelse på dit håndled. Derfor slipper du også for, at skifte batteriet på uret. 

Seiko Prospex Alpinist urene har også et virkelig flot design, og derfor vil det være et herreur, som du kan benytte både til hverdag og til fest.

Andre ur-serier fra Seiko

Hvis Alpinist serien ikke falder i din smag, så kan du også gå på udkig i Seikos andre populære ur-serier. Find de ikoniske ure fra Seiko i serierne: Prospex, Astron, 5 Sports, Presage og mange flere. Derudover kan du også gå på udkig i vores Seiko outlet kategori, hvis du elsker at gøre et godt tilbud.

Prisgaranti og dag til dag-levering når du køber SEIKO Alpinist ure hos Ditur

Leder du efter et specifikt Seiko Alpinist ure? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne, om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, at hvis du finder det samme ur til en billigere pris, matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Hos Ditur er kunderne vores et og alt. Derfor prøver vi altid at skabe den bedst mulige kundeoplevelse. Heldigvis fortæller vores kunder, at de er meget glade for at handle med os. Over 50.000 mennesker lyver ikke, og derfor er vi super stolte af vores fem stjerner på Trustpilot.

Har du spørgsmål til vores Seiko Alpinist ure, eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1