LAST CHANCE SALE - MINDST 40% RABAT - SHOP HER!  

Sif Jakobs - Dansk design fra øverste skuffe

Sif Jakobs er den kreative sjæl bag brandet, som blev etableret tilbage i 2009. Hendes stilsikre æstetik influerer de smykkedesigns hun frembringer, som altid har et luksuriøst og elegant udtryk. Det er ofte arkitektur og landskaber der bringer liv og inspiration til de nye kollektioner, som lanceres to gange årligt.

Design og kvalitet føres sammen i en smuk kombination, der bringer smykkerne til livs og tilfører en følelse af luksus. Passionen bunder ud i tiden, hvor Sif var bosat i Italien, hvorfor dele af kollektionerne opkaldes efter italienske byer.

Sif Jakobs smykkerne udføres i ædelmetallerne sølv og 18 karat forgyldninger, samt diverse sten.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr275
    kr2995
Køn
Brand
Smykkemateriale
Smykkefarve
Armbåndsstørrelse
Halskæde længde
Ringstørrelse
Type smykke

Kategorier(5)

279 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Køb Sif Jakobs smykker på Ditur.dk – Dansk design

Hos Ditur.dk har vi et bredt udvalg af smykker fra Sif Jakobs.

Med disse smykker får du et strejf af luksus til hverdagen. Smykkerne er af høj kvalitet og vil med sikkerhed pifte ethvert outfit op.  

Om Sif Jakobs

Sif Jakobs er et dansk smykkemærke, som startede i 2009. Her startede guldsmed og designer Sif Jakobs sit smykkemærke med henblik på at skabe smykker, der oser af stil og kvalitet, samtidig med et fornuftigt prisniveau. Det er den grad lykkedes, og i dag er det et verdenskendt brand. Mærket har vundet flere prestigefyldte priser i Europa og ses ofte på internationale kendisser, herunder Katy Perry, Cheryl Cole, Nathalie Dormer og Miley Cyrus.

Stilrene smykker

Smykkerne fra Sif Jakobs tæller både armbånd, halskæde, øreringe og ringe. Disse er primært udført i 925 sterlings sølv, hvortil nogle af smykkerne enten er rhodiumbelagt, 18k forgyldt, 18k rosa forgyldt. Derudover er Sif Jakobs særlig kendt for at de fine zirkonia sten, som findes i mange af smykkerne. Stenene findes både i klassisk hvide sten samt de populære farvede sten, som tilfører et luksuriøst og dramatisk udtryk til looket.

Inspirationen til smykkernes designs kommer fra de mennesker, som Sif Jakobs omgiver sig med, samt byer, arkitektur og landskaber, hun oplever. Særligt Italien har en speciel plads i Sif Jakobs hjerte, hvilket også ses i kollektionernes navne, som er inspireret af italienske byer. 

Prisgaranti og dag til dag-levering

Leder du efter et specifikt smykke fra Sif Jakobs? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om det pågældende smykke kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores smykker. Det betyder, at hvis du finder det samme smykke til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Sif Jakobs smykker? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

7