💥 Gør et kup til Januarudsalg! Klik her 👈

Sif Jakobs smykker

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr299
    kr2995
Køn
Brand
Smykkemateriale
Farve på smykke
Længde på armbånd
Halskæde længde
Ringstørrelse
Type smykke

Kollektioner(5)

268 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5

Sif Jakobs smykker - Danske smykker i flotte designs og høj kvalitet

Find smukke smykker fra Sif Jakobs lige her hos Ditur. Sif Jakobs Jewellery er et dansk smykkebrand, som blev grundlagt i 2009 af smykkedesigner Sif Jakobs. Sif Jakobs smykker befinder sig i kategorien affordable luxury, hvilket tydeligt ses på smykkerne, hvis klasse, stil og kvalitet skinner klart igennem.

Prisen er holdt i bund, selvom alle smykkerne er fremstillet i ægte materialer som sterling sølv og forgyldt sterling sølv. 

Inspirationen til smykkernes design kommer fra hendes islandske ophav og fra Italien, som hun betragter som hendes andet hjem. Således er alle kollektionerne opkaldt efter italienske byer. Blandingen af italiensk elegance og skandinavisk simplicitet giver kollektionerne et unikt udtryk, som skiller sig ud, samtidig med at bæreren får en luksuriøs fornemmelse. 

Stort udvalg af Sif Jakobs smykker

Her hos Ditur kan du selvfølgelig finde et bredt udvalg af forskellige Sif Jakobs smykker. Det er dansk smykkedesign når det er bedst, og det vil du også opdage, i takt med at du dykker ned i det store udvalg. 

Hvis du elsker elegante og smukke smykker, skal du ikke snyde dig selv for det smukke univers som Sif Jakobs smykker er. 

Smykkerne har stor forskellighed i udtrykket, men kan sagtens kombineres på kryds og tværs, og vi er næsten stensikre på, at du kan finde nogle Sif Jakobs smykker som du er helt pjattet med. Smykkerne er både enkle og smukke, og er på den måde et sikkert valg, uanset om det er til hverdag eller fest.

I vores udvalg kan du finde:

Ditur er din forhandler af Sif Jakobs Jewellery

Ditur er din forhandler af Sif Jakobs Jewellery, og du kan trygt shoppe de smukke smykker hos os. Når du gør det, nyder du også godt at vores mange fordele. F.eks. har vi prisgaranti på hele vores udvalg, dag-til-dag levering, og 99 dages returret. 

Vi gør altid alt hvad vi kan, for at skabe den perfekte kundeoplevelse. Heldigvis fortæller over 40.000 mennesker på Trustpilot os, at vi er godt i gang.

Hvis du har nogle spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os på +45 60 57 07 35 eller [email protected]

7