Sif Jakobs smykker

Produkter

Filtrering

Pris
 1. kr295
  kr2995
Køn
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Udsmykning
Materiale
Farve
Type ur
Længde
Ringstørrelse
Type smykke

Kollektioner(7)

296 produkter

Side:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

Sif Jakobs 

Sif Jakobs Jewellery er et dansk smykkebrand, som blev grundlagt i 2009 af smykkedesigner Sif Jakobs. Smykkerne fra Sif Jakobs befinder sig i kategorien affordable luxury, hvilket tydeligt ses på smykkerne, hvis klasse, stil og kvalitet skinner klart igennem, mens prisen er placeret på et yderst sympatisk niveau. Prisen er holdt i bund, selvom alle smykkerne er fremstillet i ægte materialer som sterlingsølv og forgyldt sterlingsølv. 

Find smukke smykker fra Sif Jakobs lige her hos Ditur.

Sif Jakobs - Smykker i flotte designs og høj kvalitet

Inspirationen til designet på smykkerne fra Sif Jakobs kommer fra hendes islandske ophav, samt Italien, som hun betragter som hendes andet hjem. Således er alle kollektionerne opkaldt efter italienske byer. 

Blandingen af italiensk elegance og skandinavisk simplicitet giver kollektionerne et unikt udtryk, som skiller sig ud, samtidig med at man får en luksuriøs fornemmelse. 

Smykker der altid er med på moden

Sif Jakobs er selv uddannet guldsmed og generelt en virkelig kreativ sjæl, og derfor følger hun hele tiden med i tidens trends, samt hvad der rør sig i modeverden. Det afspejler sig selvfølgelig også i smykkerne fra Sif Jakobs, der altid følger de nyeste tendenser og er med på moden.

Der kommer næsten konstant nye kollektioner, og derfor er det også en god ide at følge udvalget af smykker løbende, da det hele tiden ændrer sig.

Derfor vil du næsten også altid kunne finde nye og inspirerende Sif Jakobs smykker i vores store udvalg.

Stort udvalg af smykker fra Sif Jakobs

Her hos Ditur kan du selvfølgelig finde et bredt udvalg af forskellige Sif Jakobs smykker. Det er dansk smykkedesign, når det er bedst, og det vil du også opdage, i takt med at du dykker ned i det store udvalg. 

Hvis du elsker elegante og smukke smykker, skal du ikke snyde dig selv for det smukke univers, som smykker fra Sif Jakobs udgør.

Smykkerne har stor forskellighed i udtrykket, men kan sagtens kombineres på kryds og tværs. Vi er næsten stensikre på, at du kan finde nogle Sif Jakobs smykker, som du er helt pjattet med. Smykkerne er både enkle og smukke, og er på den måde et sikkert valg, uanset om det er til hverdag eller fest.

I vores udvalg kan du finde:

 • Sif Jakobs øreringe

Sif Jakobs øreringe kommer i en masse forskellige og flotte varianter. Du kan bl.a. finde creoler med farvede eller hvide zirkonia, ligesom du kan finde klassiske og enkle øreringe, som betager med deres smukke design.

 • Sif Jakobs ringe

Ringene fra Sif Jakobs er super moderne, men stadig ret enkle i udtrykket, og de er helt perfekte, hvis man også gerne vil kombinere med ringe man har i forvejen. 

 • Sif Jakobs halskæder

Med Sif Jakobs halskæder finder du smukke smykker, der er helt oplagte både til hverdag og fest. Der er masser at vælge imellem, både hvad angår form, farve og udtryk.

 • Sif Jakobs armbånd

Sif Jakobs har et ganske bredt udvalg forskellige flotte armbånd, der alle er af super høj kvalitet, og derudover designet efter modebranchens seneste tendenser. 

Hvis du ikke finder det smykke, som du ønsker i vores Sif Jakobs sortiment, så skal du ikke blive fortvivlet. Ditur har nemlig et kæmpe udvalg af smykker såsom: armbånd, ringe, øreringe og halskæder, så du kan helt sikkert finde dit næste smykke til dit smykkeskin hos os!

Ditur er din forhandler af Sif Jakobs

Ditur er din forhandler af Sif Jakobs, og du kan trygt shoppe de smukke smykker hos os. Når du gør det, nyder du også godt at vores mange fordele. F.eks. har vi prisgaranti på hele vores udvalg, dag-til-dag levering, og 99 dages returret.

Vi gør altid alt hvad vi kan, for at skabe den perfekte kundeoplevelse. Heldigvis fortæller over 40.000 mennesker på Trustpilot os, at vi er godt i gang. Hvis du har nogle spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os på +45 60 57 07 35 eller [email protected]

8