💥 Gør et kup til Januarudsalg! Klik her 👈

Armbånd i dansk design med inspiration fra det italienske

Dansk brand med dansk design fra øverste skuffe. I kategorien her finder du et af Danmarks bredeste udvalg af øreringe fra Sif Jakobs Jewellery.

Hos Ditur prismatcher vi altid Sif Jakobs, og så har du dag-til-dag levering og 99 dages fuld returret. Find hele udvalget af Sif Jakobs smykker her.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr495
    kr2995
Brand
Smykkemateriale
Farve på smykke
Længde på armbånd
Type smykke

22 produkter

Sif Jakobs armbånd

Find dit nye Sif Jakobs armbånd hos Ditur. Sif Jakobs, kvinden bag det enorme danske smykkebrand, er uddannet guldsmed, og har skabt kollektioner af charmerende smykker af høj kvalitet. 

Med et armbånd fra Sif Jakobs vil du sætte prikken over i’et i dit outfit, uanset hvilke et af vores mange armbånd du vælger. Smykkerne fra Sif Jakobs er designet med inspiration fra grundlæggerens islandske ophav, samt hendes store forkærlighed for det italienske. Med den italienske ynde og den skandinaviske minimalisme, har hun taget det bedste fra begge verdener og samlet det i disse fantastiske Sif Jakobs armbånd. 

Sif Jakobs armbånd i guld, sølv & rosaguld

Uanset hvilket materiale du foretrækker, kan du finde et armbånd der passer til. Du kan således både finde Sif Jakobs armbånd i guld, sølv og rosaguld. På den måde kan du vælge et armbånd i dit foretrukne materiale, således at det matcher hvad du ellers plejer at gå med. 

Heldigvis bliver nogle af armbåndene fra de forskellige kollektioner også lavet i flere forskellige materialer. F.eks. med de fantastiske Sif Jakobs Ellera armbånd, som du kan finde i flere forskellige varianter. Det henrivende Sif Jakobs Ellera armbånd fås således i både sølv og guld, og det smukke og enkle smykke venter bare på at blive placeret på dit håndled. 

Bredt udvalg af Sif Jakobs armbånd

Uanset hvilket materiale du foretrækker, kan du finde et stort udvalg af Sif Jakobs armbånd hos Ditur. Alle er de fremstillet og designet i fortryllende stil der følger modens tendenser og af virkelig lækker kvalitet. 

Udforsk vores brede udvalg, og find lige akkurat det armbånd, som passer perfekt til dit håndled. Husk at vi også har et bredt udvalg af andre lækkerier fra Sif Jakobs. Se f.eks. udvalget af halskæder, øreringe og ringe fra det danske smykkebrand.

Køb Sif Jakobs armbånd hos Ditur

Du kan trygt købe dit nye Sif Jakobs armbånd hos Ditur. Når du gør det, nyder du også godt af vores mange fordele. Bl.a. har vi prisgaranti, som sikrer dig markedets skarpeste pris, når du handler hos os. 

Derudover har vi dag-til-dag levering, 99 dages returret og en sublim kundeservice. Generelt gør vi alt hvad vi kan, for at skabe den bedste kundeoplevelse. Heldigvis fortæller vores kunder, at det er noget de kan mærke.

+40.000 anmeldelser og en rating på 4,8 på Trustpilot lyver ikke. Hvis du har nogle spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os på +45 60 57 07 35 eller [email protected]

1