Ure

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr1595
    kr1995
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Udsmykning
Materiale
Farve
Type ur

9 produkter

Sif Jakobs ure

Sif Jakobs ure er både flotte og fulde af kvalitet. Urene har et flot og minimalistisk look, som mange damer elsker. Sif Jakobs er kendte for kun at bruge materialer af høj kvalitet, og det går også igen ved deres ure. Sif Jakobs urene er udstyret med safirglas, hvilket er det mest robuste type glas på ure. Derfor vil urene være utroligt modstandsdygtige overfor ridser og brud. Derudover er urene udstyret med kvalitets urværker fra Miyota. 

Ditur har et kæmpe udvalg af Sif Jakobs ure, så du kan trygt finde din favorit hos os. Hvis du ikke finder lige præcis det ur, som du leder efter, så kan du se hele vores udvalg af dameure. Derudover har vi også et stort udvalg af Sif Jakobs smykker heriblandt: øreringehalskæderarmbånd ringe og ankelkæder.

Sif Jakobs ure i guld og sølv

Hos Ditur har vi et stort udvalg af Sif Jakobs ure i både guld og sølv. Derfor kan du finde den uanset om du foretrækker guld eller sølv ure. Et guld ur går rigtig godt i kombination med en lækker andre guld smykker. Et sølv ur fungerer også godt i kombination af andre sølv smykker. Sif Jakobs kommer også med de flotte two-tone lænker, som kombinerer det bedste fra de guld og sølv farver. Derfor kan du vælge lige netop det Sif Jakobs ur, som fungerer bedst til din stil og præference.

Ditur er din forhandler af Sif Jakobs ure

Ditur er din forhandler af Sif Jakobs ure, og du kan trygt shoppe de smukke smykker hos os. Når du gør det, nyder du også godt at vores mange fordele. F.eks. har vi prisgaranti på hele vores udvalg, dag-til-dag levering, og 99 dages returret.

Vi gør altid alt hvad vi kan, for at skabe den perfekte kundeoplevelse. Heldigvis fortæller over 50.000 mennesker på Trustpilot os, at vi er godt i gang. Hvis du har nogle spørgsmål, skal du ikke tøve med at kontakte os på [email protected]

1