Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr2395
    kr2595
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur

5 produkter

Skagen Smartwatch 

Et Skagen smartwatch er et moderigtig og funktionelt smartwatch. Skagen har investeret meget igennem de sidste år på at udvikle deres teori, og denne udvikling har ført til nogle af de bedste smartwatches på markedet. Men ikke nok med det, så har Skagen også sat sig for, at designe smartwatches, så de ikke bliver kedelig og grimme i deres designs. Brandet synes at det er vigtigt, at et smartwatch ser flot ud, da det skal være på bærens håndled hele tiden, og derfor skal udseendet også spille.

Med et Skagen smartwatch, så går kvalitet og design hånd i hånd, hvilket også har ført til, at de er blevet nogle af de mest populære smartwatches på markedet. Med et smartwatch fra Skagen, så får du nogle fede funktioner såsom skridttæller, tidstagning, styre musik og meget andet.

Hos Ditur.dk finder du et stort sortiment af originale Skagen smartwatch. Skagen Danmark blev oprindeligt startet af Henrik og Charlotte Jorst i 1989. Urmærket er kendetegnet ved sit moderne og legende danske design, samt den høje kvalitetssikring, der giver dig et ur til enhver lejlighed.

Skagen hybrid smartwatch

Hvis du ønsker et flot analog ur, som også har nogle smartwatch funktioner, så vil Skagen Hybrid smartwatch være det helt rigtige valg til dig. Et Skagen Hybrid Smartwatch bygger på det flotte og klassiske design fra det analog ur, men har fået tilknyttet nogle fede smartwatch funktioner. Et hybrid ur betyder i bund og grund at uret har den klassiske urksive fra et analog ur, men at det stadig er blevet udstyret med nogle fede smartwatch funktioner.

Skagen producerer nogle af de fedeste hybrid smartwatches på markedet, og du kan finde hele deres udvalg hos Ditur.

Skagen smartwatch til damer

Brandet har igennem længere tid specialiseret sig inden for ure til damer. Derfor kan du naturligvis også finde et stort udvalg af Skagen smartwatch til damer i brandets store sortiment. Du kan finde funktionelle og flotte smartwatches til damer fra populære serier såsom Gen 6 og Falster fra Skagen. 

Hos Ditur har vi et stort udvalg af Skagen smartwatches til damer, så du kan finde din favorit i vores sortiment.

Skagen smartwatch til herre

Skagen urene kommer også til mænd. Derfor kan du også finde nogle lækre og funktionelle Skagen smartwatches til herre i Skagens store smartwatch sortiment. Urene kommer fra de efterspurgte kollektioner såsom Gen 6 og Falster. 

Find et godt tilbud på Skagen smartwatch hos Ditur

Hos Ditur kan du altid finde gode tilbud på Skagen smartwatch. Som udgangspunkt er priserne allerede helt i bund via vores prisgaranti, men tit og ofte kan du også finde ekstra gode tilbud på Skagen smartwatch, hvor prisen er sparket helt i bund.

Når du handler kvalitetsure til en stærk pris hos Ditur, kan du altid forvente hurtig levering. Vores pakker bliver leveret med GLS, som garanterer dag-til-dag-levering. Derudover får du også automatisk 99 dages returret, samt 2 års garanti.

Hos Ditur arbejder vi altid hårdt for at give den bedste købsoplevelse, og det fortæller vores nuværende kunder heldigvis, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 40.000+ anmeldelser på Trustpilot

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1