Skone

Skone er et nyt mærke på det danske marked. Skones mission er at skabe herreure i en robust kvalitet med et moderne design. Urene er ofte med chronograf til tidstagning, hvilket normalt kun ses på dyrere herreure. Hos Ditur.dk får du vores Skone ure med prisgaranti, det betyder vi garanterer den bedste pris på urene!

18 vare(r)

Sorter stigende

18 vare(r)

Sorter stigende

Skone

Skone er et nyere brand på det danske marked, som producerer ure, hvor alle kan være med. Dette betyder dog ikke, at der er gået på kompromis med kvaliteten. Hos Skone går man nemlig ekstremt meget op i høj kvalitet og flot design. 

Hos Ditur.dk har vi et bredt udvalg af forskellige ure fra skone. Skones ure ligger alle omkring en pris under 500 kr., hvilket er rigtig billigt for et ur af den kvalitet. Nogle af urene kommer endda med chronograf til tidstagning, som er særdeles atypisk for prisklassen, men det vidner blot, om Skones fokus på høj kvalitet. 

Få dit ur til Danmarks bedste pris

Vi tilbyder naturligvis prisgaranti på alle vores ure, hvilket betyder du er sikret Danmarks bedste pris. Vi forsøger altid at justere priserne på vores ure, så vi er de billigste på markedet.