SLOW

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr2095
    kr2245
Køn
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Urkasse materiale
Rembredde
Type ur

Kollektioner(2)

5 produkter

Køb Slow ure på Ditur

Hos Ditur er der et kæmpe udvalg af Swiss Made ure fra Slow watches.

Slow urene har gjort sig verdenskendte på grund af deres virkelig fede designs, samt deres urskiver, som måler alle 24 timer fremfor de normale 12 timer med 2 rotationer ved normale ure. Urene er af virkelig høj kvalitet, hvilket et swiss made ur også kendetegner. De klassike men unikke designs fra Slow er virkelig stilfulde, og vil gøre sig godt i enhver ursamling eller som et enkeltstående.

Hos Ditur finder du både Slow herre- og dameure.

Herreure fra Slow

Slow herreure er tilgængelig i et kvarts urværk. Med et kvarts urværk menes der at uret er batteridrevet, hvilket betyder at uret er nemt at vedligeholde og er meget præcis. Slow urene bliver produceret i rustfrit stål, hvilket belyser den gode kvalitet på urene. Derudover kan modellerne fås i mange forskellige varianter med f.eks. et godt udvalg af forskellige typer remme. Derudover er der god variation af farver på remme, urkasse og urskiver, så der vil være et ur til enhver smag.

Dameure fra Slow

Slow dameure er ligeledes et kvarts urværk, som gør sig gældende. Ligesom ved herreurene så bliver urene udformet af rustfrit stål. Slow dameurene har også mange forskellige muligheder med flere variationer ved remmene, hvor du kan vælge imellem jubilee lænken eller en læder rem. Dameurene kommer også med en stor varation i forhold til farverne på urene på rem, urskive og urkasse, så der vil være noget til enhver smag. Med et dameur fra Slow, så vil du have et stilfuldt ur, som har et genialt design.

Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos Ditur.dk er der fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Slow-ure? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. Du kan også finde os på Facebook.

1