Smartwatches

Ditur.dk tilbyder et bredt udvalg af smartwatches 

Er du vild med tidens tendenser, avanceret teknologi og fede gadgets? Vil du gerne have det store overblik, også på farten? Så skal du opgradere dit ur til et smartwatch. Vi har et stort udvalg af de nyeste, mest avancerede smartwatches på markedet. Fælles for dem er, at det er top kvalitet, lækkert design og med brugervenlige funktion.

Vi forhandler udelukkende anerkendte brands, som er førende indenfor smartwatches. Vi holder os altid opdaterede om de nyeste trends og opdaterer vores sortiment, så du altid er garanteret den nyeste teknologi til den bedste pris.

 

Med et smartwatch får du ikke kun et ur, men en gadget, der tilbyder en hel række fede funktioner i et kvalitetsprodukt.

  • Præcis, digital tidsangivelse
  • Brugervenligt LED display
  • Moderne design
  • Mulighed for kommunikaiton, navigation og tracking
  • Smartphone connect

 

Du får mulighed for nemt at holde øje med dit helbred, da du kan overvåge søvnrytme, måle puls, tælle skridt og tracke træning i uret.

Desuden er det muligt at tilknytte din smartphone, så du kan benytte GPS og navigation, ligesom du nu kan tjekke din kalender gennem dit ur.

I de nyeste modeller, er det endda muligt at samle al kommunikation i uret lige der på dit håndled. Det betyder, at du kan besvare opkald og tjekke sms'er og mails, uden du skal have mobilen op af lommen.

Smartwatch kommer i mange tidssvarende designs, som passer til alt lige fra hverdagsbrug, sport eller til pænere anledninger. Komfort er en vigtig ting ved et smartwatch design. Oftest er de produceret i letvægtsmateriale med fokus på pasformen og mulighed for at tilpasse det til mange størrelser håndled.

Desuden er de produceret i slidstærkt materiale, de er modstandsdygtige og de fleste modeller er vandtætte. Du får altså et praktisk ur, uden at gå på kompromis med et moderne og stilfuldt look.

Filtrering

Aktive filtre

Pris
Køn
Brands
Urets diameter
Kategori
Urværk
Rem
Remmens farve
Urskivens farve
Urkassens farve
Glas
Type Ur
Vandbeskyttelse
Bredde på rem

15 produkter

15 produkter

1

Vores kunder elsker os