Søgaard

Produkter

Filtrering

Køn
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Urkasse materiale
Type ur
Type børneur

1 produkter

Søgaard børneure - Ure med Disney tema

 Søgaard er et brand med børneure i alle former for temaer. Der er fokus på barnets kendskab til superhelte, prinsesser og en masse andet som går rent ind hos legebarnet. Et børneur fra Søgaard er en super gave, som børnene genkender og næsten altid bliver super glad og overrasket over. Søgaard urene er udstyret med virkelig behagelige remme, som vil gøre det behageligt for børnene at have det på armen. Derudover så går Søgaard brandet virkelig meget op i at overholde alle lovgivninger med henblik på Nikkel, så dit barn trygt og sikkert kan benytte uret uden risiko for en allergisk reaktion.

Køb Søgaard børneure hos Ditur

Køb Søgaard børneure hos Ditur og nyd samtidig godt af vore mange fordele. Hvordan lyder prisgaranti, dag-til-dag levering, 99 dages returret og 2 års granti? Alt sammen er heldigvis noget du får helt automatisk, når du handler hos os.

Vi vægter nemlig den gode kundeoplevelse rigtig højt, og gør alt hvad vi kan, for at skabe den perfekte kundeoplevelse. Heldigvis giver over 40.000 mennesker på Trustpilot udtryk for, at de rigtig godt kan lide at handle hos os. 

Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1