🎄SHOP DEN PERFEKTE JULEGAVE HOS DITUR 🎄

Son of Noa accessories - Armbånd & halskæder til mænd i høj kvalitet

 Son Of Noa er et dansk designerbrand, der laver smykker til mænd. Kollektionen består blandt andet af armbånd i materialerne onyx, tigerøje og hæmatit samt lækkert kalvelæder med veldesignede låse i stål

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr199
    kr662
Køn
Smykkemateriale
Farve på smykke
Længde på armbånd
Type smykke

4 produkter

Køb Son Of Noa smykker hos Ditur - Danske designer smykker

 Son Of Noa er et dansk designerbrand, der laver smykker til mænd. Kollektionen består blandt andet af armbånd i materialerne onyx, tigerøje og hæmatit samt lækkert kalvelæder med veldesignede låse i stål. I serien indgår også signetringe i sterlingsølv. Smykkerne går fint til en klassisk, hvid skjorte men matcher også uden problemer håndleddets nyeste tatovering. Lad et enkelt armbånd stå alene. Lad et eller to stenarmbånd spille op til dit armbåndsur. Eller sammensæt din helt egen kollektion, som kan bæres sammen eller hver for sig. En nem måde at bringe variation i garderoben til hverdag og fest. 

Hos Ditur sælger vi armbånd og halskæder i høj kvalitet fra Son Of Noa.

Prisgaranti og dag til dag-levering

Leder du efter et specifikt Son of Noa-smykke? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores smykker. Det betyder, hvis du finder det samme smykke til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Son Of Noa-smykker? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1