Studio Z

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr295
    kr795
Køn
Brand
Materiale
Farve
Type smykke

Kollektioner(4)

57 produkter

Side:
  1. 1
  2. 2

Studio Z smykker

Find et bredt udvalg af smykker fra Studio Z hos Ditur.

Studio Z er et dansk smykker brand, som har rødder i det populære Madz Z smykke brand. Studio Z har en vision om at skabe smykker, som kan fange dine følelse og din stemning og få dem til at komme til udtryk i et look. Smykkerne fra Studio Z kommer i et skandinavisk design, hvor der er stor fokus på at smykkerne er enkle og elegante. En fordel med de elegante smykker fra Studio Z ligger i at de er meget enkelte i design, og kan derfor nemt kombineres og sammensættes med andre smykker. Alle smykkerne fra Studio Z kommer med et kvalitetsstempel, som garanterer at smykkerne er lavet af ægte sterling sølv. Det vil sige at smykkerne er lave af 92,5% sterling sølv. Dette gælder også ved guld smykkerne, som består af forgyldt sterling sølv. Derfor er du sikker på at modtage et smykke af virkelig høj kvalitet, når du køber et Studio Z smykke.

Hos Ditur kan du finde øreringe, armbånd, ringe og halskæder fra Studio Z. Vi har også et stort udvalg af andre smykker hos os blandt andet øreringe, halskæder, ringe og armbånd. Derfor kan du nemt finde dit næste smykke til dit smykkeskrin hos os.

Øreringe fra Studio Z

Hos Ditur har vi også bredt udvalg af elegante øreringe fra Studio Z. Vores store sortiment af øreringe fra brandet består af både guld og sølv øreringe af gode materialer. Derudover kan du også finde både ørestikker og hoops i sortimentet, så der vil være nogle øreringe til enhver smag. De flotte øreringe kommer også i både små og simple designs samt også lidt større øreringe med sten. Hvis du imod forventning ikke finder de øreringe, som falder i din smag på denne side, så har vi også et stort udvalg af hoops og ørestikker fra andre brands.

Halskæder fra Studio Z

Vi har også et stort udvalg af halskæder fra Studio Z. Fællesnævneren for de smukke halskæder fra brandet ligger i de simple men elegante designs, som halskæderne består af. Halskæderne i vores sortiment er tilgængelig med sten og perler eller i et simpelt design med små vedhæng. Derudover kommer halskæderne i både sølv og guld, så du kan finde din favorit i vores sortiment uanset om du samler på guld eller sølv smykker.

Armbånd fra Studio Z

Studio Z producerer også nogle virkelig smukke armbånd. Brandet har stor fokus på guld i deres designs, hvilket giver dem et flot og eksklusivt design. En gengænger for mange af armbåndende fra brandet er at de ofte indeholder forskellige typer vedhæng, som giver armbåndene nogle rigtig flotte udstrålinger.

Ringe fra Studio Z

Studio Z er blevet meget kendte for deres elgante ringe. Det skyldes at deres designs er gode til at fungere som den eneste ring på hånden samtidig med at de sagtens kan bruges til flere ringe på hånden. Derudover er de ofte pyntet med flotte sten i diverse farver hvilket giver dem en virkelig flot udstråling. Ringene i vores sortiment kommer i både guld og sølv, så du kan helt sikkert finde din favorit ring fra Studio Z hos os.

Køb Studio Z hos Ditur

Hos Ditur kan du trygt købe Studio Z smykker.  Ditur har dag-til-dag-levering, hvilket betyder at du modtager din pakke dagen efter du har bestilt den. Samtidig har vi prisgaranti, så du er dermed sikret den laveste pris. Hvis du finder dit smykke billigere et andet sted, prismatcher vi naturligvis smykkerne, så du får den samme pris hos os. 

Ligeledes har vi også 2 års garanti på dit køb. Skulle du efter køb ombestemme dig, tilbyder vi altid 99 dages fuld returret. Ditur er autoriseret forhandler af Studio Z smykker, så du er garanteret ægthed af produktet. Hvis du har brug for en overbevisning, kan du gå ind og læse vores mere end 40.000 anmeldelser på Trustpilot, hvor vi har fået 5 ud af 5 stjerner.

 Hos Ditur sidder vi klar til at give dig et hurtigt og hjælpsomt svar i hverdagene indenfor 24 timer - og ofte endda hurtigere - i vores kundeservice. Sidder du inde med nogle spørgsmål omkring dit smykke så tøv ikke. Vi kan kontaktes på [email protected] eller på Messenger, hvor du blot skriver til Ditur. 

2