Strap pouch

Produkter

Filtrering

Brand
Materiale
Farve

2 produkter

Studsgaard strap pouches

Find et stort udvalg af de eksklusive læder strap pouches fra Studsgaard hos Ditur!

En strap pouch er en genial måde at opbevare dine urremme på, da de vil være samlet på et sted. Derudover vil urremmene ikke blive udsat for støv og snavs, hvis de ligger i en strap pouch samtidig med at remmene vil holde sig i ridsefrie. Derfor kan en strap pouch med andre ord hjælpe dig med at holde hele dit udvalg af urremme i god stand.

Studsgaard

Studsgaard er et dansk brand stiftet i 2020. Her er fokus på at producere ure til skarpe priser, hvor alle fordyrende mellemled er skåret væk. Det betyder, at man kan købe en masse forskellige ure til den samme pris, som et enkelt ur koster ved mange andre brands.

På den måde har man altid har et ur, der passer til det outfit, man har på, da den lave pris gør det oplagt at starte sin egen ursamling i forskellige design- og farvekombinationer.

Prisgaranti og dag til dag-levering på Studsgaard strap pouches

Hos Ditur.dk er der fuld prisgaranti på alle vores strap pouches. Det betyder, hvis du finder den samme strap pouch til en billigere pris, matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Studsgaard strap pouches? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her.

1