Tayroc ure

Ditur.dk er autoriseret forhandler af Tayroc ure  

Tayroc er et engelsk brand, der blev startet i 2014, siden da er det kun gået fremad.

Tayroc blev grundlagt af to sæt brødre, der alle delte målet, at lave stilfulde armbåndsureure, som kunne købes til en overkommelig pris. På kun 3 år, har de skabt et brand, der kan købes næsten over alt i verden. 

Ditur.dk har valgt at forhandle Tayroc ure, fordi vi synes de er nyskabende med deres design. Urene er moderne designet og lavet i de bedste materialer. Urene er perfekte for dig, der er bevidst omkring tidens mode og som er interesseret i et ur, der både er simpelt og stilrent. 

Hos Ditur.dk kan du købe Tayroc herre- og dameure med dag-til-dag levering, prisgaranti og 99 dages returret.

 

Filtrering

Pris
Køn
Mærke
Diameter
Urskivens farve
Urkassens farve
Remmens farve
Glas
Urværk
Vandbeskyttelse
Rem
Kategori
Materiale

17 produkter

17 produkter

Tayroc

Tayroc er et engelsk brand, der blev startet i 2014, siden da er det kun gået fremad. Tayroc blev grundlagt af to sæt brødre, der alle delte målet, om at lave stilfulde ure, som kunne købes til en overkommelig pris. På kun 3 år, har de skabt et brand, der kan købes næsten over alt i verden. 

Hos Ditur.dk forhandler vi Tayroc ure, fordi vi synes de er nyskabende med deres design. Urene er moderne designet og lavet i de bedste materialer. Urene er perfekte for dig, der er bevidst omkring tidens mode, og som er interesseret i et ur, som både er simpelt og stilrent. 

Højt serviceniveau

Hos Ditur.dk vil vi kunden det bedste. Vi tilbyder derfor 2 års garanti, 99 dages returret og dag-til-dag levering. Vi har ligeledes en fremragende score på Trustpilot, så hvis du har spørgsmål, skal du ikke tøve med at stille dem. 

1

Vores kunder elsker os