Tidsløs

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr449
    kr1499
Brand
Urværk
Diameter
Materiale
Farve
Type ur

23 produkter

Køb Tidsløs vægure på Ditur.dk – Nordisk minimalisme

Hos Ditur.dk finder du et udvalg af elegante vægure fra danske Tidsløs.

Et vægur er den perfekte detalje til hjemmet. Med vægurene fra Tidsløs i minimalistiske design og høj kvalitet, kan du helt sikkert finde et, som passer til netop dit hjem. 

Historien om Tidsløs

Tidsløs' historie starter med jagten på det perfekte ur. De oplevede, at man ikke kunne få et smukt og minimalistisk vægur uden det tikkede. Fandt man derimod et tikkefrit vægur, så passede det ikke ind i indretningen. Derfor besluttede de sig for at lave sit eget vægur, og det blev starten på et iværksættereventyr siden 2018. I dag drives Tidsløs i Esbjerg, hvor alle komponenter samles. Produktionen er altså bibeholdt i Danmark, hvilket sikre høj kvalitet.

Smukt design på en bæredygtig måde

Tidsløs leverer ure, som ikke er sæsonbetonet. Som det ligger i navnet, så er urene tidsløse og kan komplimentere alle rum i hjemmets små kroge og hjørner hele livet. Vægurene er alle skabt i den nordiske ånd, hvor de rigtige materialer og farvesammensætninger vægtes højt. Da Tidsløs ville skabe det perfekte ur var det vigtigt, at vægurene ikke kun er smukke og elegante. Væguret skulle også være tikkefrit. Derfor får man med vægurene fra Tidløs et "Junghans" kvalitetsurværk, som sikrer et næsten fuldstændig lydløst urværk.

Foruden de smukke designs går Tidsløs meget op i, at det resterende træ fra produktionen ikke skal gå til spilde. Derfor bliver overskydende træ lavet om til bordskånere, som ligeledes er i et smukt og minimalistisk design. 

Prisgaranti og dag til dag-levering

Hos os får du fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, hvis du finder det samme ur til en billigere pris (ikke på tilbud), matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Har du spørgsmål til vores Tidsløs vægure? Eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her, på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

Tidsløs - Danske vægure i nordisk stil 

Tidsløs er et dansk brand etableret i 2018, der er kendt for deres vægure designet i minimalistisk nordisk stil. 

Fra deres kontor i Esbjerg designer de vægurene ud fra minimalistiske principper. Det hele sker i den nordiske ånd, og de vægter gode farvesammensætninger højt i designprocessen. Tidsløs bruger lang tid på at finde frem til de helt rigtige materialer med de helt rigtige egenskaber til de enkelte produkter.

Danske vægure designet og produceret i Danmark

Det fedeste ved Tidsløs er, at de har bibeholdt produktionen i Danmark, og de sidder endda fra deres kontor i Esbjerg og samler hver en komponent. Det betyder, at du som kunde får den rigtige vare i den rigtige kvalitet.

Apropos kvalitet så er alle deres vægure bl.a. udstyret med kvalitetsurværket "Junghans", der sikrer et næsten lydløst urværk med lang levetid. 

Trænger væggene derhjemme derfor til et elegant touch, er det svært at komme uden om Tidsløs’ vægure. 

Gå på opdagelse i vores udvalg nedenfor.

1