Timberland

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr695
    kr2045
Køn
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Type ur

20 produkter

Stort udvalg af kvalitets ure fra Timberland

Timberland er et verdenskendt outdoor lifestyle brand, som elsker det praktiske udeliv. Det smitter af på de holdbare ure, som har et twist af den røde tråd, som Timberland laver.

 Timberland er et globalt udendørs livsstilsmærke, der sætter fokus på en adaptiv livsstil og hverdagens eventyr. Brandet har fokus på, at give frihed til bevægelse og at udforske by og natur. Hver kollektion passer til både byens hastighed og naturen i det fri.

Herreure fra Timberland

 Herreure fra Timberland fås udelukkende med et kvarts urværk. Et kvarts urværk betyder at uret er batteridrevet. Et kvarts urværk vil derfor typisk være meget nemme at vedligeholde, og de vil samtidig køre meget præcist. Derudover vil et kvarts ur også typisk være lidt billigere end de automatiske ure.

Ved urene til mænd fra Timberland, er der stor variation i materialet – både når det gælder selve uret og urremmen. Uret er typisk i rustfrit stål eller et andet robust materiale i en vandtæt konstruktion (typisk 5 ATM / 50 meter).

Timberland ure i alle størrelser

Vores store udvalg af outdoor ure fra Timberland kommer også med et bredt udvalg af diametre på uret. Sortimentet består af ure i alle størrelser lige fra 40 mm til 48 mm. Et ur på 40 mm er typisk et lidt mindre type herreur, hvorimod et herreur på 48mm er i den lidt højere end af aspektet. Derfor har du med vores udvalg af Timberland ure gode muligheder for at finde lige netop det ur, som passer til propotionerne på dit håndled samt de præferencer, som du selv har.

Prisgaranti og dag til dag-levering når du køber Timberland hos Ditur

Leder du efter et specifikt Timberland ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne, om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, at hvis du finder det samme ur til en billigere pris, matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Hos Ditur er kunderne vores et og alt. Derfor prøver vi altid at skabe den bedst mulige kundeoplevelse. Heldigvis fortæller vores kunder, at de er meget glade for at handle med os. Over 40.000 mennesker lyver ikke, og derfor er vi super stolte af vores fem stjerner på Trustpilot.

Har du spørgsmål til vores Timberland ure, eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

99 dages returret og minimum 2 års garanti på alle outdoor Timberland ure

Hos Ditur så elsker vi glade kunder, og derfor tilbyder vi 99 dages fri returret. Dette betyder at hvis du køber Timberland uret og ikke er tilfreds, så kan du altid sende Timperland uret tilbage, så du får lige netop det ur som du ønsker. Derudover har vi minimum 2 års garanti på alle vores Timberland ure. Af den grund kan du være sikker på at dit Timberland ur har en lang levetid. Garantien på uret variere alt efter hvilken model ur, som du ønsker. Hvis du er i tvivl omkring hvor lang garanti der er på Timerland uret, så står det under produktbeskrivelsen på alle vores ure.

1