🎄SHOP DEN PERFEKTE JULEGAVE HOS DITUR 🎄

Timberland ure

Timberland er et verdenskendt outdoor lifestyle brand, som elsker det praktiske udeliv. Det smitter af på de holdbare ure, som har et twist af den røde tråd, som Timberland laver.

Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr695
    kr2045
Brand
Urværk
Urets diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på bezel
Farve på rem
Remtype
Urkasse materiale
Type ur

21 produkter

Stort udvalg af kvalitets ure fra Timberland

Timberland er et verdenskendt outdoor lifestyle brand, som elsker det praktiske udeliv. Det smitter af på de holdbare ure, som har et twist af den røde tråd, som Timberland laver.

 Timberland er et globalt udendørs livsstilsmærke, der sætter fokus på en adaptiv livsstil og hverdagens eventyr. Brandet har fokus på, at give frihed til bevægelse og at udforske by og natur. Hver kollektion passer til både byens hastighed og naturen i det fri.

Herreure fra Timberland

 Herreure fra Timberland fås udelukkende med et kvarts urværk. Et kvarts urværk betyder at uret er batteridrevet. Et kvarts urværk vil derfor typisk være meget nemme at vedligeholde, og de vil samtidig køre meget præcist. Derudover vil et kvarts ur også typisk være lidt billigere end de automatiske ure.

Ved urene til mænd fra Timberland, er der stor variation i materialet – både når det gælder selve uret og urremmen. Uret er typisk i rustfrit stål eller et andet robust materiale i en vandtæt konstruktion (typisk 5 ATM / 50 meter).

Diameteren på uret spænder vidt – mellem 40 til 48 mm. Du har altså gode muligheder for at vælge et ur, der passer til dine præferencer og proportionerne på dit håndled. 

Prisgaranti og dag til dag-levering når du køber Timberland hos Ditur

Leder du efter et specifikt Timberland ur? Så skal du ikke tøve med at kontakte os. Vi undersøger gerne, om den pågældende model kan hentes hjem.

Du får desuden fuld prisgaranti på alle vores ure. Det betyder, at hvis du finder det samme ur til en billigere pris, matcher vi glædeligt prisen. Vi holder også løbende øje med konkurrenterne, så vi kan give dig den bedst mulige pris. Du kan læse mere om vores prisgaranti her.

Hos Ditur er kunderne vores et og alt. Derfor prøver vi altid at skabe den bedst mulige kundeoplevelse. Heldigvis fortæller vores kunder, at de er meget glade for at handle med os. Over 40.000 mennesker lyver ikke, og derfor er vi super stolte af vores fem stjerner på Trustpilot.

Har du spørgsmål til vores Timberland ure, eller har du blot brug for lidt hjælp? Så er du altid velkommen til at kontakte vores kundeservice her på e-mail: [email protected] eller på telefon 60 57 07 35.

1