Produkter

Filtrering

Pris
  1. kr299
    kr995
Brand
Urværk
Diameter
Glas
Vandbeskyttelse
Farve på urkasse
Farve på urskive
Farve på urkrans
Farve på rem
Rem
Funktioner
Urkasse materiale
Rembredde
Materiale
Farve
Type ur
Længde
Type smykke
Type accessory

11 produkter

Tommy Hilfiger outlet

Spar minimum 30% på Tommy Hilfiger outlet ure, punge, bælter, caps, armbånd og meget mere hos Ditur.

Tommy Hilfiger er verdens kendte for deres eksklusive og moderigtige designs, og den virkelig høje kvalitet. Af den årsag bliver Tommy hilfiger ofte også forbundet med en lidt højere pris end andre brands på markedet. Derfor vil du nok rigtig gerne spare lidt penge når du skal købe en pung, et ur, et bælte, en cap eller noget helt andet. I denne kategori kan du derfor finde alle vores Tommy Hilfiger outlet produkter, hvor du kan spare virkelig mange penge! Alle produkter herinde er minimum nedsat med 30%, så du kan gå hen og spare virkelig mange penge på din næste Tommy Hilfiger vare.

Historien om Tommy Hilfiger

Tommy Hilfiger er et af verdens største modebrands, og de har siden 1984 stået for at lave moderne designs inspireret af nutidens trends. Tommy Hilfiger startede i New York USA, og der lavede de primært tøj, men siden dengang har de udvidet deres sortiment meget. Nu kan man finde alt lige fra tøj & sko til accessories som ure & smykker i Tommy Hilfigers enorme og populære sortiment.

Tommy Hilfiger outlet ure, bælter, punge, caps, armbånd mm. til Danmarks bedste priser

Hos Ditur har vi det, vi kalder Danmarks bedste prisgaranti. Det vil sige, at du altid kan finde Tommy Hilfiger outlet hos, til markedets bedste pris. Kender du til en webshop eller butik, der sælger Tommy Hilfiger vare billigere, matcher vi gerne prisen – såfremt der ikke er tale om et særligt tilbud.

Når du handler hos os, nyder du samtidig godt af vores mange andre fordele. Vi sørger bl.a. for lynhurtig levering, og tilbyder også 99 dages returret og 2 års garanti. En god service er vigtig for os, og vi gør hver dag vores bedste for at servicere vores kunder. 

Det fortæller vores nuværende kunder heldigvis, at de kan mærke. Vi har fem stjerner og 40.000+ anmeldelser på Trustpilot. Hvis du har brug for hjælp, kan du kontakte Diturs kundeservice på e-mail; [email protected] eller på telefon 60 57 07 35. 

1